burdel Gdańsk Słowackiego 67/41 Brętowska Brama (5) my również mamy całodobowy dom schadzek na Słowackiego 67/41 w Brętowskiej... Mieszkańcy BB Na kogo głosujecie 22.03.15 do Rady Dzielnicy? (2) idziecie? macie już kandydata? podobno w tym rok wybiera się tylko jedną... 08 Nie korzystajcie z ofert Salonu Meblowego AGATA Meble (5) 14 lutego br. złożyłam zamówienie na dostawę mebli kuchennych w salonie... K.K. Gdańsk
Szukam koleżanki do wspólnych spacerów z dziećmi (1) Szukam koleżanki do wspólnych spacerów z dziećmi, mam 25 lat i mieszkam we... Ona25 PATOLOGIA (3) nie polecam pijaki ćpuny wieczorami zaczepiaja. patologia na patologi kr Właściciele małych psów w okolicy Pestalozziego uważajcie ! (5) Dzisiejszego wieczoru wyszliśmy z naszą suczką yorczką na spacer w okolicy... jolikam Browar Gdański - proszę o opinie. (3) Szukam opini na temat inwestycji Browar,jak wybudowane osiedle? Aga kilinskiego - jakie TV i internet (3) wiem ze jest upc -ale za 80zl placic - tv ogladam niezbyt czesto / wiec bede... sd Małżeństwo 30l pozna znajomych na wspólne spędzenie czasu (38) Zgodnie z tytułem szukamy osób na wspólne spędzenie czasu...plażing,... K&M Stawy przy ul. Słowackiego (3) Hej! Wie może ktoś czy na stawach przy ul. Słowackiego można łowić? Do kogo... Kamil Szukam Mamy na spacery - Wrzeszcz (17) Szukam Mamy na spacery - okolice Hallera/ Kościuszki/ Mickiewicza.... Antka Klonowicza - czy warto wynajmować, studentka GUMed (19) Mam pytanie do mieszkańców - czy warto wynajmować mieszkanko na ulicy... kaśka pan z ulicy Chrobrego (4) szukam pana z tej ulicy,przystojnego,wysokiego bruneta justa Poznam młodą mamę z dzieckiem/przyszłą mamę ;) Gdańsk (4) Cześć dziewczyny, poznam przyszłą mamę/mamę z dzieckiem do wspólnych... anna Polecam (1) Punktualność, fachowość. Jacek uwaga - kradzież wózka (1) Dzisiaj po 21 ukradli mi wózek Bebetto nico plus, głeboki, jasno zielony. Na... abaszka TV w Limes (1) Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ktoś z Was korzysta z usługi telewizji w... GDBart Spotkanie z GPEC (1) Witam. We Wrzeszczu na latarni widziałem ogłoszenie następującej treści:... Mieszkaniec Dolnego Wrzeszcza f&f w Gdańsku? (4) Dziewczyny mam pytanie, gdzie w Gdańsku ( w którym tesco) dostanę ciuchy... ol. Bieganie Wrzeszcz (2) Ktoś chętny na bieganie Ja 27letni Amator chcący poprawić kondycję. skorpion1