Tadejro - ocena
Zarządca chyba kompletnie nie panuje nad remontem czy czyszczeniem parkingu, który odbywa się od kilku dni. Wjazd na parking z szerokości wcześniej toru gokartowego, został zwężony na szerokość toru bobslejowego. Wyjeżdżając z parkingu pomimo 20 lat praktyki i zachowania uwagi, przytarłem felgę najeżdżając na prawdopodobnie na gumowy krawężnik. Za mną Pani w suvie przejechała po krawężniku, gdyż jest obecnie tak wąsko, że nie da się normalnie przejechać. Galeria handlowa jest zupełnie nieprzystosowana do aut niższych, szerszych czy typu coupe, krawężników z takich aut nie widać. Wjazd i zjazd z parkingu jest jednym z najgorszych, jakie kiedykolwiek widziałem, bardzo łatwo uszkodzić auto. Wjazd nie uwzględnia, ani aut typu suv, ani coupe, większe kombii też ma problem. Nie wiem kto dzisiaj pozwolił na takie prace, które jeszcze bardziej zwężają wjazd i wyjazd. Znajomy wczoraj miał ten sam problem co ja. Galeria reklamuje pokazy aut sportowych i coupe, a żadne z tych aut bezpiecznie i bezstresowo nie jest w stanie wjechać do środka. To powoduje, że właściciele takich aut na pewno nie będą korzystać z galerii forum. Zarządca powinien zmienić układ barier najazdowych i je poszerzyć.