2 godziny oczekiwania to jakiś kosmos (2) Zamawialiśmy kilka razy i nie było żadnych problemów. W tą sobotę jednak... Macias Przesmaczne ! (1) Bardzo smacznego jedzonko ! zamówilismy z mężem czerwonego curry z kurczakiem... Ania Gosia - opinia (1) Niestety nie polecam pad thai, za 24 zł dostałam rozgotowany makaron z... Gosia
Kategorycznie Odradzam!!! (1) Tajskie Smaki - Sabai Tai, czy jak to się tam nazywa to KOMPLETNA ŻENADA!!!... Piotr - Gdynia koszmar-co się stało z tym lokalem?! (1) Przez bardzo długi czas byliśmy stałymi klientami Tajskich Smaków-jedzenie... Alicja Tajskie jedzenie (1) Bardzo dziękuje Panie Radku za przygotowanie mojej rodzinie wyśmienitego... Ernest Pychotka! (1) Jedzenie przepyszne, przygotowane ze świeżych produktów i do tego pięknie... Zadowolony klient Dobre! (1) Kameralne, małe bistro z orientalnym jedzeniem. Dobre miejsce na szybki... Łukasz nowy właściciel schrzanił wszystko! szkoda (3) Nowy właściciel schrzanił wszystko przez miesiąc! Gratuluję. To było małe ale... miś Świetne jedzenie :) (1) Zawsze sie bałam orientalnej kuchni, ale widzę, ze to byl błąd. Tajska... Karolina Obrzydlistwo (1) Jest to lokal, który został przerobiony(w sumie zmiana polegała na zmianie... Arek Omijać szerooookim łukiem (1) Skuszony opiniami na trojmaisto.pl zamówiłem jedzenie w tym przybytku. Numer... Arek nie polecam (1) Na jedzenie czekaliśmy więcej niż godzinę. Na sam widok odechciewa się jeść.... minia supersmaczne (1) uwielbiam dania z baru tajskiego. wszystko tam mi (niestety ) smakuje. Kiedyś... zwolenniczka Pyszne jedzonko! (1) Po raz pierwszy zamówiłam jedzenie z Sabai, było naprawdę wyśmienite. Cena w... Tola WSPANIAŁA OBSŁUGA :) (1) Miałam okazje korzystań wiele razy z tajskiej kuchni pani Dzit, uwielbiam nie... mon. Dobra kuchia tajska, polecam! (1) Zamawiam z tej restauracji jżz od paru ms i jestem bardzo zadowolony.... Michał Tomasz - opinia (2) Dramat! Ta knajpa nie ma nic wspólnego z tajskimi smakami. Pad thai kung -... Tomasz Odradzam serdecznie... UNIKAĆ! (1) Nie polecam nikolmu. Obsługa zajęta rozmowami z koleżankami. Zamówienie dania... Mikołaj K. Co tu duzo mówic , jedzenie jest genialne (3) jedyne znane mi miejsce w Gdyni gdzie można zjeść prawdziwego Tajskiego... jaro