Tak nie buduje się profesjonalnej marki!

Z przykrością stwierdzam, że zostałam oszukana przez pracownika firmy.
Przy podpisywaniu umowy zostałam celowo wprowadzona w błąd. Głównym czynnikiem jaki zadecydował o przystąpieniu do klubu był fakt, iz jest możliwość rozwiązania umowy z 1-miesięcznym okresem wypowiedzenia. Miła Pani wielokrotnie potwierdzała, że tak właśnie jest.. nie wspominając o konieczności spełnienia odpowiednich przesłanek (kalectwo, wyprowadzka do innego miasta).
Oczywiście jest to mój ewidentny błąd wynikający z faktu nie przeczytania regulaminu przed podpisaniem dokumentu. Sadziłam jednak że tak poważna sieć nie będzie pozwalała sobie na tego typu zagrywki.
Współczuje wszystkim którzy nie zorientowali się w porę.. ja na szczęście skorzystałam z możliwości rezygnacji w ciągu 10 dni.. i zacznę powoli rozglądać się za klubem który traktuje swoich klientów z należytym szacunkiem i stosuje uczciwe zasady.
Nie wróże powodzenia!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tak nie buduje się profesjonalnej marki!

To jest ewidente uzależnianie od siebie. Każda szanująca klienta firma w umowie powinna mieć klauzulę dotyczącą możliwości rezygnacji z usług z zachowaniem np. Miesięcznego okresu wypowiedzenia i to nie tylko z przyczyn zdrowotnych. Pure uwiązuje na 12 miesięcy , to taktyka typowa postawiona na ilość.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tak nie buduje się profesjonalnej marki!

zgadzam się z przedmówczynią :)
moje rozwiązywanie umowy trwało 2 dni.
dopiero po dość ostrej rozmowie z Panią "menago" udało się .
Nie ukrywam że byłem już skłonny założyć Pani "menago" sprawę za oszustwo i nagabywanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1