Tak,ale...
Zacznę od pań recepcjonistek-rewelacyjnie miłe,usłużne,subtelne-od wejścia człowiek czuje,że trafił do miejsca,w którym naprawdę się nim zajmą.Pan doktor-no cóż-tu mam bardzo mieszane odczucia.Pan sympatyczny,wydaje się profesjonalny z doświadczeniem,ale miałam wrażenie,że nie bardzo mu się akurat chciało mną zajmować.Przyszłam,to musiał,ale nie odczułam tego samego,co w recepcji...Diagnoza natomiast prawdę powiedziawszy mocno naciągana-byle tylko coś u mnie znaleźć i bym zapisała się na zabiegi i zostawiła prawdziwą kasę a nie "drobne" gdyż podobnie jak "Kris" skorzystałam z groupona.Jakaś moda obecnie na diagnozowanie płaskostopia poprzeczno-podłużnego?!?!?nie tylko w tym ośrodku...
A co ma ujawnianie całych danych do odniesienia się Pana doktora do niezadowolenia pacjenta-nie mam pojęcia.Nastąpiłby wtedy prawdziwe medyczny niezrozumiały dla większości laików wywód?a tajemnica lekarska?dla mnie to taka zasłona -wykręcenie się sianem.Moje dane do wiadomości Centrum-łatwo je sprawdzić w rejestrze,na forum nie życzę sobie.
A co ma ujawnianie całych danych do odniesienia się Pana doktora do niezadowolenia pacjenta-nie mam pojęcia.Nastąpiłby wtedy prawdziwe medyczny niezrozumiały dla większości laików wywód?a tajemnica lekarska?dla mnie to taka zasłona -wykręcenie się sianem.Moje dane do wiadomości Centrum-łatwo je sprawdzić w rejestrze,na forum nie życzę sobie.