super profesjonalna obsługa (1) Polecam kontakt z tym ośrodkiem, suuuper miłe, pomocne, profesjonalne Panie... Renata Najlepsze miejsce do rehabilitacji (2) Centrum Rehabilitacji to w moim doswiadczeniu najbardzij profesjonalne i... Katarzyna J. Tak,ale... (2) Zacznę od pań recepcjonistek-rewelacyjnie miłe,usłużne,subtelne-od wejścia... Anna A.
SUPER EKSTRA (1) Juz mialam wrazenie, ze z bolem nigdy sie nie rozstane, az trafilam w czerwcu... Izabela Dobra srawa (2) Najbardziej ujęła mnie wsparcie pań terapeutek, które chętnie odpowiadały na... Joanna Adolf Dołmat - opinia (1) Składam serdeczne podziękowanie Pani mgr Klaudi Wiśniewskiej,która z pełnym... Adolf Dołmat Rehabilitacja (1) Od urodzenia jestem sceptyczny co do możliwości medycyny, co nie znaczy, że z... Stanisław Centrum Rehabilitacji (1) Centrum jest bardzo dobrym obiektem,miły personel i doktor wzór sylwetki do... Henryk Zielinski Rehabilitacja (1) Trafiłam tu z dwiema dyskopatiami, uzyskałam szczegółowe informacje odnośnie... Kasia Robert S - opinia (1) Mogę naprawdę pochwalić pracujący tam zespół za: profesjonalne podejście,... Robert S Rewelacja (1) Co tu dużo pisać, miałem tak silny ból kręgosłupa promieniujący do nogi, że... Marek Wspaniałe efekty (1) Od kilku lat leczyłem się na silny ból ręki spowodowany zmianami w... Michał P Dziekuje wspanialej grupie terapeutycznej. (1) Od poczatku stycznia Bylam leczona metoda Kiropraktyki w Oslo- Norwegi, z... Edyta Hætta POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim potrzebującym. Miałam poważne problemy z kręgosłupem,... Irena polecam (1) Gabinet odwiedzam od prawie dwóch lat, początkowo leczyłam bóle pleców, potem... Marta Dziękuję ... (1) Jestem wymagajacą osoba pod względem tego rodzaju usług i muszę stwierdzić... Anna W. Anna - opinia (1) Od wielu lat chodzę na masaże do centrum, niezależnie od adresu. Dużo się... Anna POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Najlepsi na całym świecie, szczerze polecam bo korzystałem z masaży w wielu... Pan