Takie zachowanie pielęgniarek to już szczyt hamstwa !!!

Jak można być takimi ludzmi jak pielęgniarki V oddziału na zmianie nocnej !!!!
DlACZEGO Takie pielęgniarki jeszcze pracują ?
ZERO współczucia dla pacjentów i mam !!!
ciągłe budzenie dzieci , głośne gadanie w salach !!!
Dlaczego nie można założyć wenflonu oraz pobrać krwi za jednym zamachem kiedy dziecko obudzą!!!
Takich sytuacji jest multum !!!
Jak pojawiają się lekarze to pielęgniarki robią wszystko normalnie !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Takie zachowanie pielęgniarek to już szczyt hamstwa !!!

zgadzam się z tą opinią picie kawy i ploteczki a dzieci cóż nie które nie mówią tylko płaczą . wg.tych pań a na ( v) oddziale niemowlęcym są takie 2 żeby wszystkich do jednego worka nie brać bo kolejne 3 panie są z powołania .to dzieci jak płaczą to znak że żyją .jak dojechałem do szpitala bo dziecko mi się już dusiło ,ostre zapalenie płuc ,po przyjęciu na oddział syn się dalej dusi a gwiazdy piją kawę i zagryzają ciasteczkiem i wszystko w d.....e na moją prośbę żeby pomóc dziecku bo się udusi jedna z tych cudownych pielęgniarek jak niektórzy tak chwalą wyjechała z tekstem czy dziecko karetką przyjechało na to ja że nie bo bym się pewnie nie doczekał tej karetki . to gwiazda mi na to ; skoro do tej pory nie umarło to nie umrze była niedziela rano więc dzwoni gwiazda do lekarza ten każe jej ssakiem odciągnąć śluz bo słyszałem rozmowę a ta dalej kawa i ciasteczko .pytanie jest odpowiedzią co te k.... jeszcze tam robią za pieniądze z moich i żony składek z NFZ zamiast pracować piją kawę i grają z normalnymi ludzmi w h.... i nie ma tu co cukrować taka jest prawda a tą panią co przeprosiny napisała to co postraszyli bo coś wazeliną jedzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jest pan prosty jak budowa cepa.Najwięcej pretensji maja ludzie mało rozgarnięci którzy trafiają na oddział ze swoimi mocno zaniedbanymi dziecmi,zwłaszcza higienicznie.Te chamskie pielęgniarki( idz do szkoły ośle)ratują waszym dzieciom życie,karmią je,kąpią bo was najczęściej nie ma!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

pELĘGNIARKI, które zamawiają pizze na oddział! Dzieci się oblizują! Ale kogo to obchodzi bo z pewnością nie te panie. Wydaje się się niemożliwe, że kobiety mogą być tak zimne i pozbawione uczuć. Ryby mają w sobie więcej ciepła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A Pan był świadkiem zachowań Pań na oddziale V, bo ja jestem swiadkiem ich codziennnej, ciężkiej pracy. Więc prosze nie używać epitetów typu "zimna ryba" Drogi Panie bo chyba nie ma Pan pojęcia o pracy na oddziale szpitalnym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0