Talk This Way

Szkoły językowe

Gdańsk, Konrada Guderskiego 55/11

Beata - opinia (3) Profesjonalne podejście do zajęć. Zajęcia są urozmaicone różnymi grami, które... Beata AndrzejSk - opinia (3) Gorąco polecam, prowadzone przez Anię zajęcia umożliwiają przyswajanie nowych... AndrzejSk Sylwia - opinia (3) Ania przygotowała mnie do rozmowy kwalifikacyjnej w brytyjskiej firmie. Jest... Sylwia
Justyna - opinia (3) Lekcje są prowadzone w niebanalny sposób, co sprawia, że nauka nie jest nudna... Justyna bartek - opinia (3) Serdecznie polecam zajęcia z Anią. Indywidualne podejście i bardzo... bartek Kasia - opinia (1) Dobra dynamika zajęć, poziom dostosowany do potrzeb i umiejętności ucznia.... Kasia Żaneta - opinia (1) Szczerze polecam naukę języka angielskiego u Ani. Zajęcia z nią to duża dawka... Żaneta Katarzyna - opinia (1) Polecam.Bardzo fajne zajęcia dostosowane do poziomu i wieku ucznia Katarzyna Aga - opinia (2) Polecam kazdemu kto chce nauczyc sie jezyka angielskiego wraz z pieknym... Aga Iwona W. - opinia (2) Interesujące, intrygujące zajawki niekonwencjonalnych lekcji. Fajne... Iwona W. Blanka - opinia (1) Pani Anna od kilku lat udziela korepetycji mojemu synowi. Lektorka - Pani... Blanka Marianna Sulkowska - opinia (1) Bardzo miła, pomocna, przygotowana do zajęć. Bardzo dobrze tłumaczy. Dziękuje. Marianna Sulkowska Joanna - opinia (1) Polecam 5*! Lektorka p Ania uczyła syna w ub roku szk i byłam bardzo... Joanna