Talkersi.pl

Szkoły językowe

Gdynia, Łużycka 10

Jolanta - ocena (1) Profesjonalna szkoła, jestem bardzo zadowolona z lektorów, z którymi miałam... Jolanta Tomasz - ocena (2) Full profesjonalne i elastyczne podejście do klienta, dobrzy uważni... Tomasz Anonim - ocena (2) Polecam, zajęcia prowadzone w przyjaznej atmosferze. Anonim
Klientka - ocena (2) Zajęcia z lektorką ok. Ale organizacja szkoły na minus. Słaby kontakt z... Klientka Alicja - ocena (2) Zajęcia bardzo dobrze prowadzone, nastawione na komunikację. Kontakt z... Alicja Maciej - ocena (2) Najlepsza szkoła języka angielskiego. I czoywiście najlepsi lektorzy Maciej Joanna - ocena (2) Polecam. Jest jakaś metoda uczenia, wyselekcjonowani lektorzy, monitorowanie... Joanna Aleksandra - ocena (2) Serdecznie polecam Talkersów. Po niecałych 3 miesiącach widzę u siebie... Aleksandra Damian - ocena (2) Sąsiad mi polecił Talkersi i się nie mylił. Przed kursem czułem się dość... Damian Były uczeń - ocena (2) Szkoła naprawdę w porządku, w zasadzie nie ma do czego się doczepić. Jedynie... Były uczeń Marcin - ocena (2) Korzystałem z usług tej firmy przez ponad rok czasu. Na początku było... Marcin Just - ocena (2) Polecam! Mam super nauczycielkę z którą można porozmawiać o wszystkim.... Just Milena S. - ocena (2) Moim zdaniem Talkersi są absolutnie fantastyczni! Profesjonalizm na każdym... Milena S. Rob - opinia (2) Na pewno ośmielą do mówienia. Niestety ceny są wysokie i mało przystępne. Rob najlepsze podejście (1) szczerze polecam dla każdego kto chcę się nauczyć angielskiego, pierwsza... Jan Jump English online na 6! :) (1) "Od paru lat staram się na różne sposoby nauczyć języka angielskiego.... Monika Warto! (1) Gorąco polecam! Dzięki Wiktorowi zaczełam mówić po angielsku. Odświeżyłam... Kasia