Ewa Ździebło - ocena (1) Gorąco polecam tallstudio. To już moje drugie spotkanie z Panią Joanną... Ewa Ździebło Ewa - opinia (1) Nie polecam. Trudny kontakt, zrozumienie klienta na niskim poziomie,... Ewa Tomasz - opinia (1) Nie tylko nie polecam ale nawet przestrzegam przed korzystaniem z uslug tej... Tomasz
Nie polecam (7) Zdecydowanie nie polecam. Zamówiliśmy szafkę do łazienki. Cena 3650 PLN -... Magda Jak najbardziej polecam (2) Właśnie zakończyły się prace wykonywane w moim domu przez firmę Tall Studio.... Marta Polecam każdemu bez wyjątku. (1) Kupiłem mieszkanie i Tall pomogło od A do Z wykończyć pod klucz. Rzetelna i... Tomek Zabudowa łazienki (1) Zamawiałam zabudowę do łazienki, wyszło super szaro/pomarańczowa. Świetnie... Magda Kuchnia taka jaką chcieliśmy (1) Do Tall Studio trafiliśmy z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni... Tadeusz Pomoc na wszystkich frontach urządzania mieszkania (1) Ostatnio zakupiliśmy mieszkanie i zamówiliśmy w Tall Studio kuchnię. Mają... Dorota Nie polecam. Słaba jakość za wysoką cenę. (1) Wszystko w pośpiechu, nie wyregulowane, podzespoły słabej jakości. Przy... Niezadowolony klient daje 6 (1) Uważam ,że ta firma jest godna polecenia. Miła obsługa. Szeroki wybór wśród... Karolina Chmielewska