Magda - ocena (2) Świetna obsługa, pyszne jedzonko . Miejsce przyjazne dla zwierząt ️ Magda K - ocena (1) Porażka: drogo, obsługa rodem z PRL-u, zero gotowości przyjęcia jakiejkolwiek... K axen - ocena (1) Super jedzenie ,polecam axen
Paweł - ocena (1) Zamówienie złożone przez Uber Eats, w promocji 2 pizze w cenie jednej.... Paweł Szymon - opinia (1) fatality ️ Zamówiliśmy że znajomymi 4 pizze. Czas oczekiwania do godziny.... Szymon Wiktoria - opinia (1) Fajne miejsce zarówno na obiad dla całej rodziny jak i by wpaść ze znajomymi,... Wiktoria Adrian - opinia (1) W mojej wsi jestem w stanie zamowic lepsza pizze w cenie trzy krotnie... Adrian Lena - opinia (1) Najlepsi z najlepszych! Przepyszne pizze, makarony, desery! Przesympatyczna... Lena Pati - opinia (1) Bardzo smacznie, szybko oraz bardzo miło. Polecam! Pati Kamila - opinia (1) Jedzenie dostarczone po 3godzinach od zamówienia. Nie warto było czekać. Nie... Kamila Piotr - opinia (1) Najsmaczniejsze jedzenie w gdańsku Piotr Maria - opinia (1) Na pizzę czekaliśmy ponad 3 godziny, w dodatku przyszła niemalże zimna.... Maria Ania i Janka - opinia (1) Posiłek porażka, pierwszy i ostatni raz zamówiłyśmy w tej restauracji.... Ania i Janka Wojtek - opinia (1) Rozumiem, że restauracja nastawiona jest głównie na obsługę turystów z... Wojtek Bardzo dobra pizza ! (1) Jesteśmy stałymi klientami już od kilku lat i zawsze wpadamy na pyszną pizzę... Marta Obowiązkowe miejsce na kulinarnej mapie Trójmiasta (1) Jak dla mnie lokal na 6 z dużym plusem. Zawsze pyszne jedzenie, świeże... Karolina Polecam ! (1) Najlepsza pizza jaką jedliśmy z mężem. Obsługa na najwyższym poziomie,... alicja Ulubiony punkt na kulinarnej mapie Trójmiasta :) (1) Restauracja na coraz modniejszej ul. Chmielnej przyciąga ze względu na... Ola Świetne moejsce (1) Spotkanie ze znajomymi i dziećmi. Pozytywnie zaskoczony podejściem obsługi... Marcin Dmytro - opinia (1) Super miejsce, świetna kuchnia, miła obsługa. Serdecznie polecam Dmytro