Tancerka za granicą?

Hej, czy może ktoras z was pracowala jako tancerka w klubie go go za granica ? moje pytanie stad ponieważ chciałabym sprobowac jednak nie wiem z czym to się wiaze jeżeli np. chodzi o prace w Angli, wiadomo jak to jest z szukaniem pracy przez internet a szczególnie takiej, jednak to sa bardzo dobre zarobki w Polsce a co dopiero za grannica,mimo wszystko chciałabym zebyscie się podzielily opiniami,chodzi mi o taniec a nie tak jak niektórzy mysla sponsoring czy cokolwek innego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Tancerka za granicą?

skontaktuj sie ze mna :) migocia888@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Marną karierę Ci wróżę,skoro nie potrafisz sobie wejść na strony jakichś dobrych angielskich klubów go-go i wysłać swoją aplikację.To się robi tak,jak w Polsce ,wiesz? I nawet zdjęcie się załącza.
Heh.Samodzielność i jeszcze raz samodzielność.
A angielski w ogóle znasz...?;)bo może nawet tego nie znasz,a wtedy najpewniej nie wylądujesz "na sponsoringu" tylko w jakimś polskim burdlu.

Nie przejmuj się ~fjuTem. Musiał się 'wyżyć', bo już pewnie inaczej nie potrafi lub nie może...Omijaj tylko w Polsce różową sieć klubów Go-Go znaną jako Cocomo. Ostatnio o nich jest już b. głośno !!! W Gdańsku spróbuj też w Mercedess Night Club - wciąż się na tym portalu ogłaszają i szukają tancerek tańczących na rurce ;D

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...