Tani i rewelacyjny makijaz !!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jestem juz po tym cudownym dniu ;-)) polecam bardzo p. Kasie, ktora robila mi makijaz; byl taki jak chcialam, delikatny, a zarazem podkreslajacy; kosztowal mnie 50zl razem z probnym; trzymal sie do rana, a dodam, ze bylo baaardzo cieplo...rewelacja!! a porownanie mam, bo jeden probny mialam robiony przez "profesjonalistke" ze "swietnymi" kosmetykami...kosztowal fortune, byl okropny i splynal mi w polowie panienskiego!!
p. Kasia zrobila za to niesamowicie: 0508-630-378

przy okazji polecam manicure i zdobienie paznokci we Wrzeszczu na ulicy Warynskiego ;-)) tel: 341-22-36 - p. Ania (mialam swoje wlasne paznokcie, trzymalo sie to prawie 2 tygodnie ;-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tani i rewelacyjny makijaz !!

a czy masz moze do p. Kasi email? Mieszkam za granica i latwiej byloby mi sie z nia porozumiec :)
Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

P. Kasia to skąd jest? makijaż robiła u siebie czy u Ciebie? Właśnie szukam makijażystki, tylko u mnie jest ten problem że cera tłusta i bardzo wrażliwa większość zwykłych kosmetyków w sklepie odpada ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba jednak ma znaczenie, że post jest z 2004 roku i nawet jeśli autorka tu zagląda (poważnie w to wątpię) to przez 8 lat (!!!) cena usług p. Kasi mogła ulec zmianie, tak samo jak jej nr telefonu, zawód itd.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...