Poradźcie mi, gdzie mozna znaleźć taniego jubilera, tak mniej więcej do 400 zł / za i obrączkę. Dziękuję.
00
Re: Tani jubiler??
~Lamia
(19 lat temu)
To chyba najtaniej na allegro.. ale uważaj.. a w trójmieście.. może nie najlepsze miejsce na kupowanie obrączek ale tanio będzie w komisach i lombardach.. niestety ;(
00
~martica
(19 lat temu)
Najtańszy jubiler jest w Rumii 45 zł. za gram gdzie wszędzie po 75!!! Grawerowanie gratis! Jubiler znajduje przy drodze głównej Derdowskiego-niedaleko ulicy Zawadzkiego
00
~pyza
(19 lat temu)
Czesc.
Jezeli chodzi o tego najtanszego jubilera to rzeczywiscie w Rumi 45zł/gr, ale grawerowanie to juz 30zł (chyba), a nie gratis - niestety koniec promocji.
Pozdrawiam
00
~thomas
(19 lat temu)
Wbrew pozorom, bardzo tanio jest w salonach Apart; mnie tam obrączki kosztowały naprawdę niedrogo, taki sam wzór w innych miejsczach był o ok. 300-400 droższy. I grawer jest bezpłatny.
00
~beti
(19 lat temu)
tak ja tez kpowałam w Aparcie i byłam zdziwiona cena bo wzór wybrałam bardzo ładny a zapłaciłam malutko po rbacie jaki dają 20 % to wyszło mi niecałe 800 za dwie
00
Lidzia
(19 lat temu)
My tez kupowalismy w Aparcie.
Za tradycyjny wzór z grawerem (gratis) zapłacilismy 360 zł. Są bardzo ładne
00
UB
(19 lat temu)
a ja znalazłam swój wzór w Kruku i myślałam że mnie cena zabije a tutaj miłe zaskoczenie i tylko 299 zł kosztują a są i wzory za 230 czy nawet za 169 :))) więc chyba nie tak drogo :)
00
alex
(19 lat temu)
my kupowaliśmy w Wejherowie 50 zł za gram.Grawer gratis bez względu na liczbe znaków.Jak chcesz to adres podam na maila.
00
emi81
(19 lat temu)
Witam, polecam Zakłda Jublilerski w Gd. Wrzeszcz, ul Damusi 1, my płacimy 160 zł (złoto własne).
/Pozdrawiam
Emi
00
~wandzia
(19 lat temu)
Tani jubiler jest w Rumii na ul. Dąbrowskiego za gr. złota 45zł. We wcześniejszych wątkach pisała o nim Chyba Kawa poszukaj. Sklep nazywa się Gepard.Pozdrawiam