Tani jubiler??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Poradźcie mi, gdzie mozna znaleźć taniego jubilera, tak mniej więcej do 400 zł / za i obrączkę. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani jubiler??

To chyba najtaniej na allegro.. ale uważaj.. a w trójmieście.. może nie najlepsze miejsce na kupowanie obrączek ale tanio będzie w komisach i lombardach.. niestety ;(

Najtańszy jubiler jest w Rumii 45 zł. za gram gdzie wszędzie po 75!!! Grawerowanie gratis! Jubiler znajduje przy drodze głównej Derdowskiego-niedaleko ulicy Zawadzkiego

Czesc.
Jezeli chodzi o tego najtanszego jubilera to rzeczywiscie w Rumi 45zł/gr, ale grawerowanie to juz 30zł (chyba), a nie gratis - niestety koniec promocji.
Pozdrawiam

Wbrew pozorom, bardzo tanio jest w salonach Apart; mnie tam obrączki kosztowały naprawdę niedrogo, taki sam wzór w innych miejsczach był o ok. 300-400 droższy. I grawer jest bezpłatny.

tak ja tez kpowałam w Aparcie i byłam zdziwiona cena bo wzór wybrałam bardzo ładny a zapłaciłam malutko po rbacie jaki dają 20 % to wyszło mi niecałe 800 za dwie

My tez kupowalismy w Aparcie.
Za tradycyjny wzór z grawerem (gratis) zapłacilismy 360 zł. Są bardzo ładne

a ja znalazłam swój wzór w Kruku i myślałam że mnie cena zabije a tutaj miłe zaskoczenie i tylko 299 zł kosztują a są i wzory za 230 czy nawet za 169 :))) więc chyba nie tak drogo :)

my kupowaliśmy w Wejherowie 50 zł za gram.Grawer gratis bez względu na liczbe znaków.Jak chcesz to adres podam na maila.

Witam, polecam Zakłda Jublilerski w Gd. Wrzeszcz, ul Damusi 1, my płacimy 160 zł (złoto własne).
/Pozdrawiam
Emi

Tani jubiler jest w Rumii na ul. Dąbrowskiego za gr. złota 45zł. We wcześniejszych wątkach pisała o nim Chyba Kawa poszukaj. Sklep nazywa się Gepard.Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...