Tani jubiler??

Temat dostępny też na forum: Wesele
Poradźcie mi, gdzie mozna znaleźć taniego jubilera, tak mniej więcej do 400 zł / za i obrączkę. Dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani jubiler??

To chyba najtaniej na allegro.. ale uważaj.. a w trójmieście.. może nie najlepsze miejsce na kupowanie obrączek ale tanio będzie w komisach i lombardach.. niestety ;(

Najtańszy jubiler jest w Rumii 45 zł. za gram gdzie wszędzie po 75!!! Grawerowanie gratis! Jubiler znajduje przy drodze głównej Derdowskiego-niedaleko ulicy Zawadzkiego

Czesc.
Jezeli chodzi o tego najtanszego jubilera to rzeczywiscie w Rumi 45zł/gr, ale grawerowanie to juz 30zł (chyba), a nie gratis - niestety koniec promocji.
Pozdrawiam

Wbrew pozorom, bardzo tanio jest w salonach Apart; mnie tam obrączki kosztowały naprawdę niedrogo, taki sam wzór w innych miejsczach był o ok. 300-400 droższy. I grawer jest bezpłatny.

tak ja tez kpowałam w Aparcie i byłam zdziwiona cena bo wzór wybrałam bardzo ładny a zapłaciłam malutko po rbacie jaki dają 20 % to wyszło mi niecałe 800 za dwie

My tez kupowalismy w Aparcie.
Za tradycyjny wzór z grawerem (gratis) zapłacilismy 360 zł. Są bardzo ładne

a ja znalazłam swój wzór w Kruku i myślałam że mnie cena zabije a tutaj miłe zaskoczenie i tylko 299 zł kosztują a są i wzory za 230 czy nawet za 169 :))) więc chyba nie tak drogo :)

my kupowaliśmy w Wejherowie 50 zł za gram.Grawer gratis bez względu na liczbe znaków.Jak chcesz to adres podam na maila.

Witam, polecam Zakłda Jublilerski w Gd. Wrzeszcz, ul Damusi 1, my płacimy 160 zł (złoto własne).
/Pozdrawiam
Emi

Tani jubiler jest w Rumii na ul. Dąbrowskiego za gr. złota 45zł. We wcześniejszych wątkach pisała o nim Chyba Kawa poszukaj. Sklep nazywa się Gepard.Pozdrawiam

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (219 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!