Tani nocleg w Toruniu z dziećmi

Temat dostępny też na forum: Podróże
Dziewczyny szukam noclegu w Toruniu , będziemy z trójką dzieci. Hotele mają zabójcze ceny. Znacie jakiś pensjonat w rozsądnej cenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Tani nocleg w Toruniu z dziećmi

Bardzo polecam Pensjonat Winnica. Jest oddalony od Rynku o jakieś 10-15 minut piechotą, położony nad samą Wisłą, co daje świetny klimat. Prowadzi go przesympatyczna rodzina, podają przepyszne śniadania, pokoje zadbane i dość nowoczesne. Byliśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Nie wiem, jak teraz u nich z obłożeniem i cenami, ale warto sprawdzić. Ich strona http://www.winnica.torun.pl
Przy okazji polecam dla dzieci Muzeum Żywego Piernika. To nie jest zwykłe muzeum, przygotowuje się tam własny ozdobny piernik w zabawnej, starodawnej atmosferze. Bardzo fajna sprawa, również dla dorosłych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tani nocleg w Toruniu z dziećmi

My byliśmy 1,5 roku temu tutaj:
http://przystanektorun.pl/
ceny znośne, miejsce fajne o ile nie chcecie tam być w środku lata - bo jak się otworzy okno - dość głośno od pociągów, śniadania bez szału, ale dwa dni przeżyliśmy;-)
plusy - duże i wysokie pokoje, ciepło, łazienki w pokojach, klimatyczny hostel, niezłe jedzenie w restauracji na dole, ceny przyzwoite. Ogromny plus dla nas - bo córki uwielbiają pociągi:) - widok z okna na stację - pociągi rzadko jeżdżą, ale zaraz po przebudzeniu siedziały przy oknie i oglądały pociągi:):):)
Hostel w starym, fajnym budynku kolejowym.
Do starówki spacerem 10 minut, miejsca parkingowe bezpłatne.
Krótko mówiąc - polecamy to miejsce:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybieramy się pod koniec września do rodziny. Jednak rodzina nie ma miejsca w domu aby nas przenocować. Doradzicie jakis wygodny ale jednocześnie niedrogi hotel?

Warto zatrzymać się w hotelu nad rzeczką
https://hotelnadrzeczka.pl/37/cennik

Hotel nie jest może w centrum ale oferuje dobrą cenę w stosunku do tego co otrzymujecie przy przyjeździe. Dodatkowo dojazd do centrum miasta nie jest jakiś bardzo problematyczny.
Na miejscu warto zdecydować się na śniadania bo są smaczne i jest tam spory wybór.
Duży pokój.
Darmowy parking, choć druga część parkingu "na trawce". Moim zdaniem jednak nie ma się co czepiać bo dostajemy tutaj naprawdę dobrą jakość w stosunku do ceny.

Do hotel nad rzeczką- jesteście bardzo daleko od centrum, prawie w Grebocinie. Dokoła peryferyjne osiedla domków, supermarkety i ogromne blokowiska z lat 80tych.

Ja polecam hotel Ibis Budget, 10 min piechotą od starego miasta. Standard bardzo podstawowy, ale jest tanio.
Nie wiem jak teraz, ale spałam w zeszłym roku z córką w 2-osobowym pokoju z łazienką za 39 zł/noc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z ciekawych miejsc polecam wspominaną wcześniej winnicę. Trochę tylko okolica nie pewna choć bardzo się zmieniła w ostatnim czasie. Jeśli ktoś wybiera się do Torunia autem wtedy może wybrać opcje blisko Torunia przy autostradzie A1. Około 500 metrów od zjazdu jest Piernikowy Dworek https://noclegtorun.pl/ . Nocleg tani, jakość dobra. Wówczas ma 15 min prostej jazdy na toruńską starówkę. Tak na prawdę albo nocujemy na starówce i kombinujemy gdzie zaparkować auto żeby nie płacić za płatny parking podczas pobytu albo nocleg dalej od centrum i wtedy tylko dojeżdżamy na zwiedzanie.

Gosciniec Silver w Toruniu

Z tych takich bardziej budżetowych to możesz popatrzeć oferty z miejsc takich jak hotele pracownicze łódź tylko w toruniu. Ja korzystałam w łodzi i było ok jak za takie pieniądze :)

Inne tematy z forum

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

gdzie kupić opłatek? (13 odpowiedzi)

gdzie można zakupić opłatek?

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?