Tania poczta kwiatowa. Ktoś wie gdzie??

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Tak jak w temacie ? na internecie za 18 roz ceny wahaja sie ok 200 zł czy ktos sie orientuje gdzie znajde taniej z dowozem do domu w niedziele ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TANIA Poczta Kwiatowa . Ktos wie gdzie ??

hooop

Hej, ja zamawialam tu: http://www.hanah.pl/ tanio! ALE pan nie przyszedl z kwitami na godzine o ktora prosilam tylko duzo pozniej, a ze nie zastal osoby, ktorej mial dac kwiaty, zostawil je u sasiada i niespodzianke szlak trafil, bo sasiad przekazal je jeszcze komus i kwiaty dotarly zupelnie nie tak jak mialy... ;) Ale dotarly i jest tanio :)

hooop ;) moze ktos jeszcze?

uupp ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

AgaAmelka, ja niestety tez Ci nie doradze, ktora poczte kwiatowa wybrac, ale w 100 procentach odradzam Ci Flora Queen. Wyslalam przez nich kwiaty na slub mojej chrzestnej, ktory odbyl sie 18 stycznia tego roku, a otrzymali kwiaty 19 lutego po wielu telefonach, mailach itp. Co dziwne nie spotkalam sie z negatywnymi opiniami o nich na polskich stronach. Dopiero jak weszlam po calej aferze na strony anglojezyczne cala prawda o tej firmie wyszla na jaw. Omijaj wielkim lukiem. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może laflora.pl ? Kiedyś zamawiałam, wszystko było ok :)

Nie polecam firmy floraqeen , owszem kwiaty byly dostarczone na czas i świeże ale nie miały KOMPLETNIE NIEC WSPÓŁNEGO z tym co zamówiłam! Ogólnie nie zamówiłabym tych kwiatów gdybym wiedziała, że takie przyjdą! Mój narzeczony kilka dni wcześniej zamówił dla swojej mamy bukiet i było to samo :P Jeszcze raz nie polecam!!

Dodałabym zdjęcie dla porównania ( uśmialibyście się) ale nie da się :P

Zdecydowanie LaFlora.pl. Często zamawiam kwiaty dla mamy i żony. Nigdy nie było żadnych problemów - zawsze świeże i dowożone w terminie. A ceny w porównaniu do innych kwiaciarni wysyłkowych są bardzo korzystne (18 róż krótkich z wysyłką kosztuje 139.00 zł). Mogę polecić :)

Witam, nie znam jeszcze powyżej wymienionej kwiaciarni, ale przy następnej okazji może skorzystam. Ja do tek pory korzystałam z poczty kwiatowej floraqueen i jestem zadowolona. Polecam!

Kwiatowa Przesyłka ma niedrogie kwiaty. Zerknij sobie na ich stronę http://www.kwiatowaprzesylka.pl/ Mają duży wybór bukietów. Można też samemu zdecydować o liczbie kwiatów. Dostawa jest zawsze na czas.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Ubezpieczenie domku letniskowego/ROD (4 odpowiedzi)

W czasie "zarazy" gwałtownie wzrosło zainteresowanie działkami ROD. Wielu nowych działkowiczów...