Tanie suknie i dylemat

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W sobote chcialam sie jedynie rozejzec za sukienkami a tu trafilam do salonu ,gdzie akurat wszystkie sukienki sa w jednej cenie po 999 zl. Na moje oko ponad setka modeli , we wtorek jestem umowiona z mama na mierzenie , i chyba bede sie decydowac na kupno ze wzgledu na tak atrakcyjna cene , ale slub mam dopiero w pazdzierniku i mam obawy i duzy dylemat , ze suknia mi pozolknie czy cos takiego przez tyle miesiecy , chociaz Panie w sklepie zapewniaja , ze nic takiego sie nie dzieje . Czy ktos mial moze do czynienia z czyms takim ? Iczy moje obawy sa sluszne czy nie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tanie suknie i dylemat

Aniu

nic sie nie stanie z Twoją suknią, nie przejmuj sie i skorzystaj z oferty.

A zdradzisz gdzie trafiłaś na taką promocję?????

no wlaśnie, ja tez poszukuję sukienki za ok 1000 zl

A gdzie znajduje sie ten salon, w ktorym suknie sa za 999zl?
Chetnie skorzystalabym z takiej okazji, gdyz slub mam dokladnie za 3 miesiace :) czyli 9 kwietnia
Niecierpliwie czekam na adres :)

np Marietta w Gdyni :) ale w Gdańsku jest też taki nowy salonik przy Grunwaldzkiej zaraz przy torach tramwajowych - promocja trwa do 16 stycznia :)
ja osobiście nie znalazłam dla siebie niczego ciekawego, ale to kwestia gustu :)
pozdrawiam

Ja też bardzo prosze o namiary na tą promocję. Pozdrawiam.

sukienki w cenie do 800zł w promocji do końca stycznia są również w salonie Mariola - box 311 na hali w Gdyni :)

Witaj!
Moja sukienka czekała na mnie 9 miesięcy-co prawda w salonie-miałam pwność ze będzie ok.Jeśli jednak będziesz trzymała ją w domu,to na pewno nie w pokrowcach plastykowych.MojA suknię trzymam w pokrowcu uszytym z prześcieradeł bawełnianych-już jest 6 msc.po ślubie,a nadal jest śnieżnobiała
pozdrawiam

Ta oferta jest w salonie Marietta w Gdyni na dole blizej hali targowej i skarbowki. Nie wiem jak jest w tygodniu , ale ja w sobote nie zalapalam sie nawet na mierzenie , gdyz bylo sporo osob i trzeba bylo sie umawiac. Umowilam sie tak szybko , bo tak jak mi panie wyjasnily , modeli ubywa i te co sie sprzedadza nie beda juz powtarzane. Gula , dzieki , troche mnie pocieszylas.Pozdrawiam cieplutko.

Nie martw sie , ja swoja sukienke trzymalam w poszewce przez pol roku i nic sie z nia nie stalo . Powodzenia.

Ja wlasnie skorzystalam z tej ceny i jestem bardzo zadowolona , sama mam slub w czerwcu , ale moim zdaniem w ciemnym miejscu nic sie z sukienka nie stanie.

Dzieki za podpowiedzi , juz jestem po , zdecydowalam sie na sukienke ecri (o czym nie myslalam) i mam mniejszego stresa jezeli chodzi o kolor.