Bart - ocena (1) Bardzo polecamy Tanigres. Profesjonalna i bardzo miła obsługa,ceny bardzo... Bart Anita - opinia (1) Sklep godny polecenia.Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Niedrogo i duży... Anita Magda - opinia (1) Sklep godny polecenia, obsługa na najwyższym poziomie, służąca pomocą w... Magda
Jola - opinia (1) Super ceny i najlepsza obsługa. I towar można odebrać od razu. Nigdzie nie... Jola Leon - opinia (1) Jest Ok! Warto przyjechać do Redy z Trojmiasta . Leon Krzysztof - opinia (1) Fajne miejsce. Duży wybór, ceny ok. Miewają perełki za niewielkie pieniądze! Krzysztof Niska cena= słaba jakość (1) Każda płytka inna. Marcin płytki (1) kupowałam u nich płytki do kuchni, sprawdzona i bardzo uczciwa firma em Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu płytek i terakoty do domu.Wszysko kupiłam w... Krystyna Nie polecam- tylko dla małowymagających (1) Obsługa na bardzo niskim poziomie. Panie projekt przygotowują na podstawie... Zeniu zdecydowanie odradzam! (3) proponowane kafle to III gatunek i odrzuty z produkcji ,cena co prawda niska... Asia stopnica (1) bardzo mila obsluga szeroki asortyment i bardzo niska cena leon kiermasz (1) Witam. Mają świetny asortyment w jeszcze lepszej cenie.Fachowa obsługa. Adam Kiermasz płytek w Redzie (1) Polecam, duży wybór, modne wzory, ceny o połowę niższe niż w markecie. Trzeba... Justyna