Tantum Verde na ząbkowanie, czemu maluszek nie znosi? HELP.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Kurcze wszyscy których znam tak zachwalają to tantum verde a moja córka drze się po tym sprayu jak opętana. Może jakoś źle stosuje? Mam pryskać na palec i smarowac? Czy bezpośrednio? A może na smoka? Doradźcie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tantum Verde na ząbkowanie, czemu maluszek nie znosi? HELP.

tandum verde jest moim zdaniem takie dosc sczypiace, ostre wiec widocznie Twoja mala nie cierpi tego smaku i ja to drazni, z reszta sama psiknij sobie do buzi , moim zdaniem to ohydne.
ja wogole nie stosowalam zadnych preparatow przy zabkowaniu bo moim zdaniem sa malo skuteczne. i jesli wogole to przynosza ulge na kilka minut

może się boi tego psiukania i płacze, bo sie wystraszyła albo odgłosu, albo że coś zimnego rozprysnęło w buzi. Moze faktycznie spróbuj na smoczka, albo po prostu skorzystaj z maści

Na smoczek nie. To się stosuje miejscowo na dziąsła

kobyłko, nie lepiej kupić żel na ząbkowanie? łagodzi ból i na pewno pomaga. pani w aptece kilka dni temu poleciła jakiś nowy płyn na ząbkowanie, podobno rewelacja. a tantum verde jest na gardło i chyba nie dla dzieci i nie na ząbkowanie...

Inne tematy z forum

Gdzie kupię duże kartony? (20 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

rodzice chrzestni-kiedy zapytać? (21 odpowiedzi)

Tak sobie myślę kiedy prosi się by dana osoba została rodzcem chrzestnym naszego Maluszka? Jak...

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...