Tarczyca-wyniki

Witam,

Ostatnio jestem strasznie śpiąca ,nerwowa i zaczelam miec problemy ze skora na brodzie.Zrobiłam badania krwi. Według norm są ok ale wyczytałam że mogą wskazywać na niedoczynność. Czy według Was są to wyniki z którymi powinnam udać się do lekarza?
TSH 2,1800 NORMY : 0,2700 -4,200
FT3 2,78 Normy: 2-4,40
FT4 1,07 Normy: 0,93-1,71

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem to wyniki idealne... Ja dopiero jak miałam TSH na poziomie 8, to wpłynęło na moje samopoczucie i zaowocowało też bólami głowy. Ale jeśli masz wątpliwości porozmawiaj ze swoim lekarzem rodzinnym. I sprawdź może żelazo? Może to anemia? Albo przesilenie wiosenne... Polecam też ruch i świeże powietrze :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No właśnie się edukuję http://longevitas.pl/plan-b-akademii-dlugowiecznosci-bajkalina/ że tarczyca faktycznie może dawać takie objawy. Tzn. nie sama tarczyca, tylko jak szwankuje. Też różni lekarz różnie mówią. Jeden/a endo Ci powie że super wyniki, inna/y ze fajnie, fajnie, ale w tym wieku albo masie ciała albo coś tam, to nie są dobre. Jak Cię niepokoją objawy, to idź po drugą opinię najlepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?