Targi Rzeczy Ładnych

Temat dostępny też na forum: Targi Rzeczy Ładnych
Targi Rzeczy Ładnych odbędą się w Gdańsku w dniach 12-13 kwietnia w Amberexpo. Dzieci do lat 12 wchodzą za darmo.Trójmiasto to finalny przystanek na wiosennej mapie TRŁ i jesteśmy szczęśliwi, że spotkamy się w tak świetnym i licznym gronie. Po raz trzeci możemy zaprosić wspaniałą trójmiejską (i nie tylko!) publiczność na największe targi designu w północnej Polsce. W zeszłym roku biliście ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To powinno być zakazane - masa kolorowych śmieci

Tony plastiku z którym powinniśmy walczyć a nie promować.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 17

zrezygnuj z diety pudełkowej .... setki nieogarów nie potrafiących kanapki zrobić ani ziemniaczka ugotować generują dziennie 10 ton plastiku w postaci pudełek !! czemu tu ekologia sie nie liczy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteś kotem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hejcik z rana jak śmietana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapłać żeby płacić - nie no spoko, i jeszcze jakiś kundel mnie obszczeka - o niczym innym nie marzę
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie sądzę

Zauważ że tego typu pomysły zawsze powstają tylko przy okazji słabych eventów lokalnych. Targi, parki iluminacji i inne tego typu badziewia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płacenie za wejście do sklepu ;)

To może łyknąć tylko obecne pokolenie.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam placić za bilet wstępu ? A za co ? Już raz płaciłem jak były gady i płazy.

I powiem tak. Nigdy więcej nie zaplacę. W każdym centrum jest sklep zoologiczny a w nim więcej zwierzątek niż na tych badziewiastycj pseudo targach i za darmo.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

ahahahha bilet do sklepu :D
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

identyko jak w filmie "Konsul"

Tam trzeba było zapłacić za to żeby być zatrudnionym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Targi

Byłam na targach płazy i gady i porażka , zapłacić za to, żeby zobaczyć zwierzaki w pojemnikach, więcej można zobaczyć w pierwszym lepszym sklepie zoologicznych a nie płaci się za wejście.
Zmieńcie to bo to przesada już, żeby zapłacić za wejście do sklepu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

100 zl za wejście z rodziną i psem?!!!

21,50 zł za osobę + płatny paring i rzeczy z cenami z kosmosu. Pozdrawiam mnie tam nie zobaczycie. Byłem w zeszlym roku ogólnie impreza spoko ale teraz jak mam przyjść z rodziną i zapłacić 100 za samo wejście to ja wolę pójść na plażę na dobrego gofra. A i dla pieska coś dobrego spadnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idę na targi

Wszystkim malkontentom życzę miłego dnia :) Siedźcie dalej na tyłku w domu i narzekajcie. Nie potrzebujemy waszej złej energii na targach, akysz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko narzekanie i narzekanie. Nie chcesz nie idziesz. Ja nie komentuje że siedzisz w domu czy jesteś za darmo w Fashion House. Skoro ludzie idą to mają taką potrzebę, ochotę. Skorą chcą płacić to co się podniecacie. Taki jest współczesny świat i te wasze wpisy i mój niczego nie zmieni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

P1Harmony (3 odpowiedzi)

Już 22 stycznia 2026 w hali na Placu Dwóch Miast wystąpi P1 Harmony - sześcioosobowa grupa...

Forced To Mode 101 Live + Depeche Mode Party! (6 odpowiedzi)

Najlepszy cover band Depeche Mode na świecie Forced To Mode przyjeżdża 22.11.2025r. by...

Świat Automobilów (6 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...