Targi Ślubne

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co sądzicie o tragach ślubnych? Gdzie sa organizowane i kiedy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Targi Ślubne

targi sa 29 stycznia, sobota, w operze bałtyckiej, chyba......
wejdz na strone głowna weselnika, tam jest link do targów slubnych, pozdrawiam

ok dzięki znalazłam

a czy mozna na takich targach dokonać zakupu?czy raczej nie.... ???

Cześć. Na Targach na pewno będzie można dokonać zakupu i powiem ci że całkiem okazyjnego - wiem że będą konkursy, promocje i na pewno się tam wybiorę. W zeszłym roku byłam z kumpelą na I Targach i nieźle z tego skorzystała (suknia, muzyka, video ze specjalnym Targowym rabatem). Teraz kolej na mnie. Do zobaczenia ! Magda.

Ja słyszałam od koleżanek że w zeszłym roku było beznadziejnie na Targach (mało firm, mało promocji) ale mam nadzieje, że w tym roku będzie zupełnie inaczej. Również mam nadzieje rozejrzeć się za sukienką, obrączkami itp. Z pewnego źródła wiem, że Marietta będzie się wystawiać z nowymi modelami sukienek także liczę na ciekawe i nowe propozycje.
Do zobacznenia na Targach.

Właśnie wczoraj skończyły się targi ślubne w Warszawie, a co najciekawszwe tytuł sukni roku 2005 zdobyła suknia z ........

ciekawe która sukienka ??

Niestety - falsz , salon ten sie nie wystawial w Warszawie . To jakas pomylka.

Niestety suseł masz złe wiadomości. Byłam na tych targach osobiście wiec wiem że farage wystawiało swoje sukienki, a ta co wygrała to o ile się nie myle miała nazwę.......................................

Też byłam na tych targach w Warszawie i byłam pod wrażeniem kolekcji Salonu z Gdyni. Te sukienki były tak odjazdowe, że ciężko było się dopchać do ich stoiska, ale na szczeście mogę podejść teraz do ich salonu i spokojnie wybrać sobie coś dla siebie. Gorąco polecam.

Niestety to nie pomylka , bylem w Warszawie i ten salon sie nie wystawial. Zreszta patrzac co reprezentuja w 3-city to porazka.

Dziewczyny bardzo proszę o logowanie się, bo podejrzewam że pracujecie w którymś z salonów sukien ........ a to nieładnie stosować taką kryptoreklamę. Takimi tekstami tylko zrażacie do danego salonu !!!
Tak więc jeśli nie boicie się wyrażać swoich opinii na tym forum proszę o LOGOWANIE SIĘ !!!

Ja też byłem ale szukałem czego innego , a wy co poszukiwaliście ?
Pozdrawiamy Julka. i Spotkałam też znajomych z Gdańska ,którzy świętowali z Orkiestrą Owsiaka na Torwarze - i na Targach Ślubnych.

Kochani,
mieszkam w W-wie zatem nie omieszkałam odwiedzić w sobote targów i jak najbardziej salon z Gdyni wystawiał sie na nich. wiem ,że od 15 stycznia lub lutego juz nie pamietam otwierają salon w W-wie dlatego tez wystawiali sie na targach.
Sukniew faktycznie odjazdowe, ale mój narzeczony odrazu powiedziałnie kiedy zosabzył jak pewna część ciał modelek wyrażnie była widoczna pod koronkowym gorstem :)))
Szkoda co???? Zła jestem, bo tak mi sie podobały ich propozycje, no ale cóż. Skromność dodaje jeszcze wiekszego uroku :)))

a nie wiecie, czy w necie jest gdzieś relacja z tych targów ?
z chęcią bym sobie poczytała i pooglądała fotki ;)

też jestem ciekawa, gdzie taką relację możnabyłoby znaleźć...
a i druga sprawa - wiem z pewnego zaufanego źródła (od koleżanki z wawy), że salon z gdyni wystawiał się na targach i podobno miał rewelacyjne modele sukienek - słyszałam o jakiejś złotej - podobno piękna, a czy wygrał, to już nie wiem, ale wszystko możliwe :)

della,
były piekne, szczerze mówiąc to wszystkie,
....ale bardzo odważne....!!!!

meg masz jakieś zdjęcia z targów? albo wiesz, gdzie tą kolekcję można na necie obejrzeć? prześlij mi proszę na mail'a. Ja bym chciała odważną suknię ślubną :)

Powiedzcie mi co Was tak interesuje jaki salon z sukniami wystawiał się na targach w Warszawie? Mnie tak naprawdę interesuje oferta naszych trójmiejskich salonów sukien . Ślub planujemy na sierpień. Pozdrawiam goraco, do zobaczenia na targach.

TO WŁAŚNIE JEST TRÓJMIEJSKI SALON, A KONKRETNIEJ GDYŃSKI, KTÓRY WYSTAWIAŁ SIĘ NA TARGACH W WAWIE :)

To nie jest trojmiejski tylko z Koszalina .

Zgadza się ale swój salon mają w Gdyni na Władysława IV.Suknie faktycznie piękne,ja wybrałam tam sobie swoją wymarzoną-z Demetriosa, a Mama znalazla coś dla siebie.Polecam gorąco bo sukienki nie są oklepane
pozdrawiam!

Witam. Muszę wam powiedzieć, że niedawno miałam okazję być osobiście na Targach Ślubnych w Mediolanie. Nie muszę pisać chyba jak bardzo nacieszyłam sobie oko. Ale co z tego ? Mieszkam w trójmiescie i tak jak poprzedniczka interesuje mnie to co pojawi się na Targach własnie tutaj a nie w Warszawie, Łodzi czy Częstochowie. No chyba że rozwiniemy się dalej tzn. suknia z Paryża, zespół z Wrocławia, fotograf z Warszawy itd. Życzę poowodzenia w takim myśleniu. Tak więc tak jak moja poprzedniczka zobaczę co przygotują na ten dzień trójmiejskie salony i może uda mi się wybrać coś dla siebie. Pozdrawiam i do zobaczenia. Wiola Polańska.

Dellla,
ten odwazny salon jest w okolicach ulicy Władysława IV i wchodzi sie do niego gdzieś od tyłu, blisko abrahama. Jutro napisze bo wizytówkę zostawiłam w domu