Targi Ślubno-weselne

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie!

Piszę informacyjnie, bo znalazłam informację o XIV edycji Targów Ślubnych Weselnik, które odbędą się 14-15.01.2017. Ślub biorę 17. marca 2018 i stwierdziłam, że obecność na targach może mi pomóc w organizacji ślubu.

Macie jakieś rady? Byłyście wcześniej na targach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Targi Ślubno-weselne

Pewnie. My będziemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Targi Ślubno-weselne

To zależy, czego oczekujesz. Jeśli jesteście na etapie planowania i nie macie jeszcze "zaklepanych" większości usługodawców, to targi mogą pomóc Wam zorientować się w ofercie i porównać ją choćby cenowo.

Przypuszczalnie wyjdziecie stamtąd obładowani ulotkami reklamowymi :) Ale warto brać je jak leci, czasem można załapać się na atrakcyjny rabat akurat na usługę czy firmę, która przypadnie Wam do gustu :) Tym sposobem jedna moja koleżanka upolowała zniżkę na wymarzoną suknię ślubną, a inna- na tort, który jej najbardziej smakował na darmowej degustacji ;-)

Ogólnie polecam, głównie tym parom, które są na początku przygotowań lub mają upatrzoną konkretną firmę i chcą poznać wszystkie szczegóły i przykładowe prace podczas swobodnego spotkania "na żywo". Czasem w takiej spontanicznej rozmowie i obserwacji wychodzi więcej niż podczas zaaranżowanego i umówionego spotkania, gdzie każdy chce wypaść jak najlepiej. No i jeśli ktoś stawia na dużo atrakcji weselnych ( fotobudki, drink bary, candy bary itp.) to też raczej się nie zawiedzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0