Targi na Osowej

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Byłyście na tych pokazach?? Nie wiem czy to można nazwac targami, ale niech im będzie.

Mam parę ulotek i kuponów - pewnie skorzystam.

Acha i mam zdjęcie z Paolo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Targi na Osowej

ja ni byłam niestety bo mielismy akurat zakupy większe do zobienia i mało czasu...duzo straciłam?jakies promocje,konkursy?macie jakieś zdjecia?

A my byliśmy i wygraliśmy główną nagrodę, bardzo się cieszymy! Wpadliśmy tam akurat jak rozpoczął się ostatni konkurs i tak z marszu wzięliśmy w nim udział i udało się.

a co było główną nagrodą?

Kupon o wartości 2000pln na pobyt w willi Marysin w górach, dokładnie Bukowina Tatrzańska ;-)

a my wygralismy duża znizke na weselicho w zamku w gniewie:]

A były jakieś stoiska z sukniami ew. jakie firmy?

Nam się bardzo podobała dekoracja koscioła Estill z Gdańska - i zastanawiamy się nad całością tak jak była prezentowana .
Pozdrawiamy Betka.

Beatko a ile kosztowal caly wystroj yej firmy???Pytaliscie?

DZIEWCZYNY, A JAKIE KONKURSY???????? CO TRZEBA ZROBIĆ ZEBY WYGRAC TAKIE NAGRODY?????

Och sory,nie mniałam czasu tu wpaść.
Za te cudo całe 1200 zł. mamy fotkę z dekoracją i możecie ocenić. Betka.

http://img229.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img229%2F4681%2F1143016541i04.smil

image

image

koszt wystroju koscioła:
wiem bo sama mam zamiar skorzystać :))
stojaki z tiulem i kwiatkami ok 20 szt 250-300zł + każda brama 100zł
jeżeli macie kogoś po was to trzeba sie z nimi umówić i dopłaca sie 50zł za "pilnowanie" a koszta dzielicie na pół

image

A ja wam powiem tak: dekorację formy Estill widziałam już na targach w Gdańsku w styczniu - fakt robi wrażenie. Jednak koszty wcale nie są takie małe, oczywiście jeśli kogoś stać to czemu nie. Pozatym to też kwestia księdza, czy się zgodzi, w mojej parafi jest zakazane jakiekolwiek strojenie. Po trzecie firma Estill zrobiła na mnie negatywne wrażenie, po prostu mnie odesłali jak poprosiłam o ofertę cenową na mój projekt wystroju sali, najpierw sami do mnie wysłali maila (tak jaky cierpieli na brak klientów) a potem jak odpisałam to kazali do siebie przyjechać i porozmawiać, zaznaczam że miezkam w Rumi więc do nich jest kawał drogi, jak im to napisałam to "zaprosili" właśnie do Osowej - co dla mnie też jest prawdziwą wycieczką. Nie ma w tym nic dziwnego, że szanuję zarówno swój czas jak i ich i wolałabym najpierw znać chociaż orientacyjne koszty. Ale nic z tego, nie ma szans dostać ofery na maila (może boją się pisemnych deklaracji, nie wiem). W każdym razie "podziękowałam" im za ich chęć współpracy i wybrałam dwie firmy które konkretniej podeszły do mojego zapytania.

Bo to dekoracje dla nowo-bogackich - ciebie na nie niestać, i żadna firma szanująca się nie będzie jeździła z oferytą do klienta i pokazywała projekty i kosztorysy , jeżeli chcesz mnieć takie cudo to się jedzie do nich i zamawia,a nie nażeka i wymaga - ja mieszkam w Warszawie a ślubuję w Gdańsku i zamówiłam coś podobnego , jestem zadowolona z ich propozycji i z zaproszenia na oglądnięcie ich oferty na Targach Ślubnych w Styczniu na AWF _ skorzystałam _ zadowolona_ _ _ Judyta. Nawet dostaliśmy Rabat 15 % zawsze zostanie na jakieś kwiaty.

O co chodzi?! Czy ktoś tu pisał szyfrem?!

a nam się nie podobało :( byliśmy w 4 -mój narzeczony i ja oraz jego brat z narzeczoną i stwierdziliśmy, że strata czasu ten nasz wypad na "targi" :(

No fajowo i już się wkleiło nasza fotka z Osowej. :)Be.Tka

Judyta nie bądź śmieszna! Skąd ty możesz wiedzieć czy mnie stać czy nie, napisałaś tak jakbyś conajmniej była ich pracownikiem a nie klientem. Nie zgadzam się z opinią, że szanująca się firma nie jeździ do klientów, nie wciskaj mi takich bajek. Nie od dziś żyje na tym świecie a po takim podejściu do klienta to tylko i wyłącznie nasuwa się jeden wniosek. A pozatym skoro mam za to zapłacić to mam też prawo wymagać i narzekać. To tyle w temacie.

Sekretarka?? Dużo wyjaśnia, skąd taka potrzeba, żeby wszyscy wkoło ciebie skakali... No cóż Karolinko29 jeżli pragniesz tylko uznania i spełniania swoich zachcianek, to już dziś zacznij wychowywac przyszłego mężusia - życie nie jest usłane tylko różami....

ha ha ha ale się uśmiałam, niestety nie znasz mnie i nie masz pojęcia ani kim jestem ani jaka jestem

Znalazła się następna Gwiazda - na kiwnięcie palca mają wszyscy skakać i latać nie wspomnę o przyjeździe samochodem do paniusi ,która mieszka 60 km. od wymienionej firmy dodać powrót = 120 km. I co z tego wynika ,w taki sposób można załapać 10 interesantów i co i nic tylko człowiek się najeździ i ma tylko koszty .

Żaden klient nie płaci za dojazd za oględziny sali lub czegoś innego.
Marta.M

Co tu sie dzieje???? Znowu sie kluca!
Zauwazylam, ze obrazaja zawsze osoby z nowymi, nie znanymi nickami!!!
Czyzby nie mialy odwagi wyrazic zdania, ukazujac Swoj prawdziwy (znany wszystkim) nick??!!

zgadzam sie w pełni z Karolinką29. Dziewczyny szanujcie siebie i swój czas, a może macie go w nadmiarze?

To się wypowiada ten facio z e-stil , do mnie też tym językiem pisał dziwne maile. Zmienia tylko nicki.

Dokładnie Rija zawsze kogoś obrażają osoby z nowymi nickami, ktoś robi estilowi niezłą negatywną opinię. I bardzo prawdopodobne, że ktoś kto mnie tutaj szkaluje jest związany z ich firmą. Nie podważam w wątpliwość ich profesjonalizmu tylko stosunek do klienta, na którym jak widać niespecjalnie im zależy, chyba wszyscy walą do nich drzwiami i oknami :)zwłaszcza, że nieproszeni wysyłają maile sami do potencjalnych klientów. Ale dajmy już temu spokój, szkoda czasu.

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...