Re: Targi na Osowej
~Karolinka 29
(18 lat temu)
A ja wam powiem tak: dekorację formy Estill widziałam już na targach w Gdańsku w styczniu - fakt robi wrażenie. Jednak koszty wcale nie są takie małe, oczywiście jeśli kogoś stać to czemu nie. Pozatym to też kwestia księdza, czy się zgodzi, w mojej parafi jest zakazane jakiekolwiek strojenie. Po trzecie firma Estill zrobiła na mnie negatywne wrażenie, po prostu mnie odesłali jak poprosiłam o ofertę cenową na mój projekt wystroju sali, najpierw sami do mnie wysłali maila (tak jaky cierpieli na brak klientów) a potem jak odpisałam to kazali do siebie przyjechać i porozmawiać, zaznaczam że miezkam w Rumi więc do nich jest kawał drogi, jak im to napisałam to "zaprosili" właśnie do Osowej - co dla mnie też jest prawdziwą wycieczką. Nie ma w tym nic dziwnego, że szanuję zarówno swój czas jak i ich i wolałabym najpierw znać chociaż orientacyjne koszty. Ale nic z tego, nie ma szans dostać ofery na maila (może boją się pisemnych deklaracji, nie wiem). W każdym razie "podziękowałam" im za ich chęć współpracy i wybrałam dwie firmy które konkretniej podeszły do mojego zapytania.
0
0