Targi ślubne w Klifie?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ktoś coś słyszał o targach w Klifie? W radiu coś mówili ale włączyłam na koncówkę i nie dosłyszałam kiedy ani szczegułów. Wiecie coś o tym?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Targi ślubne w Klifie?

też coś mi się obiło o uszka...ale nie wiem co ....

kolezanka mi mowila, ze w najblizsza sobote tj 19.02.2005

w ten i w następny weekend..jak jechałam do pracy widziałam baner na klifie ;o)

http://www.klif.pl/info/gd2.html

tam jest coś napisane :)

podobno coś się tam dzieje od 14 lutego... Był ktoś?

19-20 i 26-27 lutego w klifie pokazy mody slubnej i konkursy dla narzeczonych; nagrody deklarują niesamowite ( s. ślubna + garnitur +w-y kanaryjskie dla I-szej pary); ja jako obserwator :)

Witaj! Wydaje mie sie ze za tydzień są te targi ale to zaduze słowo na tą impreze. Nie wiem jak w tym roku to będzie wygladać ale w zeszłym roku byłam i bardzo sie rozczarowałam. Z samochodów to wystawili jedno auto, było kilka sukienek i tylko z Agnes (to akurat mi sie podobało bo właśnie u nich szyłam własną) i pokazy tych sukienek co godzine i było kilka garniturów męskich. Wszystko działo się w holu na dole koło kafejki. Mozna sie przejść ale nie licz na coś ciekawego, no chyba że zrobili to zupełnie inczej niż w zeszłym roku!! A i były jakieś bzdurne konkursy! Zainteresowanie jak ja byłam to może ok 20 osób. Pozdrawiam

aktualnie jest reklama Targow Slubnych w radiu EskaNord

Nie słyszalam tej reklamy! To w koncu kiedy dokladnie odbywa sie ta impreza?

jutro! czyli w sobote i pojutrze czyli w niedziele :) na bank! dzis przejezdzalam kolo Klifu i widzialam banner.

targi

hihihihi chyba słabo widać ;)

Kto był na targach? ja dojechałam tylko do Sopotu i po zjedzeniu pizzy już mi się do gdyni nie chciało ;) ;) :) co było? jak było? opowiadajcie :))))!

Ja się może jutro wybiorę, bo dzisiaj byłam w pracy, i też mi się już potem nie chciało. Ale dołączam się do prośby Witch, bo może jutro też nie warto?...

Te trojmiejskie targi to jakas porazka , Opera beznadziejna a klif to juz totalne dno. W operze chociaz kilka firm sie wystawialo a tu jedna. Jak dla mnie to szkoda kasy na paliwo.

Witch ja byłam wczoraj na targach w Klifie. Targi to może za dużo powiedziane - jest to pokaz sukien ślubnych salonu Farage - bardzo ciekawe, jak na Trójmiasto, to także bardzo orginalne sukienki - moim zdaniem warto zobaczyć, jesli jeszcze się nie wybrało sukni ślubnej.
Dla tegorocznych Par sa też bardzo ciekawe konkursy i duzo nagród do wygrania.
Wczoraj wystawiał sie też fotograf z Rumii - miał tylko do pokazywania zdjęcia studyjne, które wogóle mnie nie interesują, a cena za 10 zdjęć plenerowych ( równy tysiaczek) mnie zabiły...i jeszcze nawet żadnego zdjecia nie miał do pokazania - porażka wielka!!
Ale duże brawa dla pokazu sukień slubnych!!

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...