Tassel

Projektowanie stron www

Gdańsk, Kaprów 3A

Tomasz Kordek - opinia (1) Szczerze polecam, od kilku lat współpracujemy. Od zaprojektowania naszych... Tomasz Kordek pranalife.pl - opinia (1) Polecam! Jeżeli komuś zależy na profesjonalnej usłudze, jakości i obsłudze-... pranalife.pl Aneta Krzemińska - opinia (1) Gorąco polecam skorzystanie z usług pana Michała. Jestem bardzo zadowolona ze... Aneta Krzemińska
Joanna - opinia (1) Profesjonalnie, miło i szybko. Strona wygląda pięknie i nowocześnie .Polecam... Joanna pieprzilawenda.pl - opinia (1) Bardzo gorąco polecamy firmę Tassel.pl. Profesjonalna obsługa, idealne... pieprzilawenda.pl Tomek - opinia (1) To co cenię sobie najbardziej to komunikacja i jakoś wykonania zlecenia.... Tomek Magdalena - opinia (1) Korzystałam już wielokrotnie z usług tej firmy i zdecydowanie polecam!!!... Magdalena Mieczysław - opinia (1) Strona wyszła rewelacyjnie! Przyciąga już samą stroną główną! Współpraca z... Mieczysław Bartosz, MDCN Sp. z o.o. Sp.k. - opinia (1) Zdecydowanie polecam współpracę! Rzetelność i profesjonalizm w każdym calu.... Bartosz, MDCN Sp. z o.o. Sp.k. Krzysztof Owczarek Firma RYBY Mielewczyk - opinia (1) Firma godna polecenia , realizuje projekty w terminie i na dobrym poziomie ,... Krzysztof Owczarek Firma RYBY Mi Magdalena Walentynowicz - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Gorąco polem !!! Magdalena Walentynowicz Marcin - opinia (1) Firma godna polecenia. Skorzystaliśmy z usług świdczonych przez firmę tassel... Marcin Muzeum - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z firmą Tassel. Nasza strona jest zrobiona na... Muzeum Ewa Dzik - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Tassel. Pełny profesjonalizm, bardzo szybko wykonana... Ewa Dzik Krzysztof - opinia (1) Polecam wszystkim Firmę Tassel. Pełen profesjonalizm w tworzeniu stron www i... Krzysztof Wiesia - opinia (1) Wspaniała współpraca, niesamowite zaangażowanie, niesamowity zmysł i... Wiesia Agnieszka Kotowska - opinia (1) Szybka reakcja, fachowa porada, zwłascza dla nie-fachowców:) Zdecydowanie... Agnieszka Kotowska Paweł - opinia (1) Bardzo terminowe i profesjonalne usługi . Polecam serdecznie kontakt z Panem... Paweł Marek - opinia (1) Współpraca z Panem Michałem przeszła o niebo, moje najśmielsze oczekiwania.... Marek Monitoring Systems Marcin Multaniak - opinia (1) Polecam w 100%, nasza strona powstała w 2018 r, a mimo to kilka razy w roku... Monitoring Systems Marcin Multan