Tassel

Projektowanie stron www

Gdańsk, Kaprów 3A

Grzegorz - opinia (1) Rzetelne podejście do klienta. Całe zlecenie przebiegło sprawnie i na temat.... Grzegorz Kosayar Sp. z o.o. - opinia (1) Polecam firmę Tassel.pl pod każdym względem. Profesjonalne podejście do... Kosayar Sp. z o.o. Marcin Nawrocki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Tassel przy wykonywaniu strony... Marcin Nawrocki
Feel Gdańsk Walking Tours - opinia (1) Firma wykonała dla nas stronę bardzo szybko i profesjonalnie. Właściciel Pan... Feel Gdańsk Walking Tours Sebastian Grajczyński - opinia (1) Firma tassel jest godną polecenia z uwagi na rzetelność, sumienność,... Sebastian Grajczyński Polecam szczególnie !!!! (1) Polecam firmę Tassel - świetna jakość usługi, przystępne ceny a co... Karolina Pełen profesjonalizm (1) Skorzystałem z usługi Tasssel na wykonanie strony www wraz z blogiem oraz... Hubert Polecamy Firma Kono Sp. z o.o. (1) Polecamy firmę Tassel.pl pod każdym względem. Jest to profesjonalna firma,... Kono Sp. z o.o. kampigranci.pl (1) Serdecznie polecam firmę Tassel.pl. Profesjonalna obsługa, krótki czas... Piotr Gussmann Zdecydowanie polecam! (1) Skorzystaliśmy z usług P. Michała dwukrotnie - przy stworzeniu strony... electronixa polecam! Rzetelne i profesjonalne podejście do klienta i zadania (1) Bardzo polecam firmę tassel jako wykonawcę stron internetowych. Moja strona... suprima Polecam usługi firmy Tassel (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu i wykonania strony internetowej.... Anna