W100% POLECAM (1) Wspaniale!!! miałam coś do ukrycia i Pani Basia temu zaradziła za co... Mona Jak nie u Barbary, to nigdzie! (1) Polecam najmocniej. Po odrzuceniu przez większość trójmiejskich tatuatorów w... Roksana Jestem na tak! (1) Po mojej przygodzie z pewnym studiem bałam się już oddać swoje ciało w cudze... A54
Jednym slowem : BOMBA ! (1) Jestem super zadowolona z tatuazu. To byl moj pierwszy tatuaz i powiem... Natalia Tragedia (1) Do ich studia przyszłam z rzekomo bardzo prostym do wykonania wzorem.... Klaudia porazka (1) Dziary powyjezdzane poza wzór, niedociągnięcia. Jak trzeba było zapłacić to... gosc Jestem bardzo zadowolona (1) Witam, ja mogę spokojnie polecić to studio. Pełny profesjonalizm. Higiena -... XYZ Tatuatorium (1) Widziałem kilka prac Pani Barbary, które przypadły mi do gustu więc... Przemysławsky Barbara najlepsza! (1) Poszedłem rok temu w ciemno, kupując groupon. Na kogo trafiłem?- na... Bartek. POLECAM !! (1) Serdecznie Polecam !! Wchodząc do studia, nie byłam pewna gdzie umiejscowić... Z Tatuatorium (1) Polecam studio #Tatuatorium ponieważ panuje tam bardzo miła atmosfera a... Miki POLECAM KAŻDEMU CHĘTNEMU !!! (1) Mega profesjonalizm i pełna współpraca z klientem. Basia doradza i uzgadnia... Natalia Rewelacja. (1) Od samego początku gdy tylko wszedłem do studia, poczułem że chce tutaj robić... DropDead Świetne studio! Zdecydowanie Polecam! (1) Studio rewelacja! obluga przesympatyczna a przede wszystkim bardzo... Krisss Nie polecam (1) Nie polecam. Tatuatorium,studio tatuażu,kusi dobrą ceną i niby miłą... Agata świetne! (1) Tatuaż wykonany wprost przepięknie, pani Basia cudownie miła, wyrozumiała i... Ann Tragedia... Omijajcie byle dalej jeśli nie chcecie zostać oszpeceni... (1) Czas najwyższy na prawdziwą ocenę tego co dzieję się w tym salonie. Nie piszę... Ewa Paulina - opinia (1) Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa, oraz wysoka jakość wykonywanych... Paulina quandoo - opinia (1) Tydzień temu robiłem sobie w tym studiu tatuaż. Byłem miło zaskoczony ceną za... quandoo Polecam! (1) Do tatuatorium wysłałam mojego chłopaka, który to wymarzył sobie tatuaż... Kasia