Tawerna Grecka Lukullus

Temat dostępny też na forum: Wesele
Mam pytanie- czy ktoś z Was organizował wesele w Tawernie Greckiej w Kokoszkach? Jezeli tak, to proszę o Wasze opinie, gdyz zamierzamy właśnie tam wyprawić wesele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tawerna Grecka Lukullus

OSZUSTWO!!!!!!!
pojedź tam na kolację wieczorną a sama zdecydujesz....
Pan właściciek, który dorobił się pieniążków w Niemczech chce jak najprędzej zbić kasę. Zero profesjonalizmu i dotrzymywania terminów, a co najważniejsze nie zgadza się, aby wnieść własne napoje. Nalicza sam, nie potrafiąć udokumentować, ile zeszło pepsi, mirindy, soków. Cena początkowo wydaje się O.K ale napoje dobijają...

Spojrz sobie na menu jak tak skromne ze az sie chce plakac
to sie raczej nadaje na kolacje weslna a nie na cale wesele chyba ze chcesz aby goscie wyszli glodni

Witam!!!!
Chicałabym się dowiedzieć czy robiłaś w Tawernie wesele bo sama mam tam zarezerwowane i zbieram opinie. Oprócz tych co Tobie ktoś napisał, to raczej pozytywne. Znajoma robiła tam komunię córki i mówi że było super i jedzenia dużo.
Dzięki i pozdrawiam

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...