Najlepsza nie tylko w trojmiescie ! (1) Tawernach z klimatem, idealne miejsce na miłe spędzenie czasu przy smacznym... Włodek LUBIE TEN LOKAL!! pyszne jedzenie i klimat ok! (1) witam, pisze tą opinie aby się z wami podzielić doświadczeniem i urokiem tego... cichy zupa rybna super! (1) świetna miejscówka, świetna zupa rybna z grzankami.. ale mam wrażenie że z... Karla
Tak trzymać ! (1) jedno z moich ulubionych miejsc na spotkania, smaczna kuchnia, miła obsługa... andrew Hurra znowu działa moja ulubiona tawerna (1) super wnętrze, obsługa i nowe jedzenie na sześć z plusem. stały klient Nareszcie! (1) Przez parę ostatnich lat bywamy w Klipperze co najmniej raz w tygodniu. Także... Tadeusz Super - polecam gorąco (2) Miła obsługa (pozdrowienia dla Magdy i Pani Marylki:-) dobre jedzenie i... Artur DLACZEGO ;-/ ???? (1) NIE MOGLAM UWIERZYC JAK TO ZOBACZYLAM -SUPER KNAJPA POSZLA Z DYMEM ;((( ,CZY... Sylwia Super koncert !!! (1) w piątek na szantach była megafantastyczna impreza ze wspólnym śpiewaniem i... tadeusz Zadowolona (1) Super miejsce-nie wątpliwie! Ale ostatnio byłam na plackach z łososiem,... Ika Najlepszy lokal na plaży w Trójmieście (1) Klipper to wspaniałe miejsce ! Piękny widok, dobry klimat, wyjątkowa obsługa,... Student Polecam (1) Jestem tam raz w miesiącu na spotkaniu z przyjaciółką. Herbata i placki... bergger poza kilkoma mankamentami polecam bardzo (1) Regularnie odwiedzam to miejsce, nie ukrywam, że przede wszystkim ze względu... marecki Super jest w Kliperze (1) Świetna obsługa, prawie zawsze uśmiechnięta, pyszne jedzonko, no i oczywiście... Zadowolony super miejsce (1) to fajne miejsce, bez zadęcia, dlatego lubię z nim napić się grzanego wina ze... tradycjonalista Niezapomniany wieczór! (1) Do Klippera często zaglądamy ze znajomymi-to miejsce które zawsze gwarantuje... Sylwia wszedzie dobrze ale...nie ma to jak Klipper (1) Dla mnie t fantastyczne miejsce na spotkanie ze znajomymi czy we dwoje...mila... mała czarna wszedzie dobrze ale...nie ma to jak Klipper (1) Dla mnie t fantastyczne miejsce na spotkanie ze znajomymi czy we dwoje...mila... mała czarna nidgy więcej nie odwiedzę Klipera (1) nikomu nie polecam tego miejsca. Wystrój fatalny, ryba okropna, frytki jakby... mezczyzna W Klipperze jest najsympatycznej (1) Bywam we wielu miejscach: ekskluzywnych, eleganckich, zwykłych, "tanich", ale... Rajder