Re: Tczew i okolice
Margot_tczew
(17 lat temu)
Witam :)
Zdecydowanie polecam Zajazd Roma na zorganizowanie przyjęcia weselnego :) Pracowałam tam jako kelnerka i wiem jak wszystko wygląda "od kuchni" :)
1. Jedzenie jest przepyszne, przygotowywane z wysokiej jakości składników (a nie jakiś odpadów, resztek itp.).
2. Dekoracje potraw są niesamowite! Szef Kuchni jest Mistrzem nie tylko w przyrządzaniu potraw, ale również w ich dekorowaniu, co jest również istotne! Bo co z tego, że potrawa jest dobra, jeśli byle jak podana?
3. Przy salach są śliczne ogródki - każda sala ma osobny więc goście na pewno się nie "pomieszają" ;) Zdjęcia w tych ogródkach wychodzą przepięknie!
4. Duży parking też jest plusem - pomieści sporo samochodów Waszych Gości.
5. Właściciel czuwa nad tym, aby obsługa zawsze była tam, gdzie trzeba :) Kelnerzy zawsze dbają o to, aby na stole był porządek, aby wszyscy goście byli zadowoleni, a szczególnie Para Młoda.
6. Obydwie sale - mniejsza, która pomieści do 70-75 os. oraz duża na max. 130 os. posiadają klimatyzację.
7. Prawdą jest, że sale nie robią ogromnego wrażenia na pierwszy rzut oka. Najlepiej więc przyjechać w sobotę ok. 14, kiedy przygotowania trwają :) Poza tym zawsze można dogadać się z Sebastianem, aby było np. więcej balonów itp.
8. Wszystko można ustalić, a z pewnością będzie tak, jak chcieliście! :)
Na koniec dodam, że mój brat miał tam wesele i wraz z żoną był bardzo zadowolony :)
Jeśli pominęłam jakąś ważną informację na temat Romy to piszcie na maila. Postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości - tzn. jeśli czas mi na to pozwoli :)
Powodzenia w organizacji Waszych Ślubów i Wesel!
Pozdrowienia,
Gosia
0
0