Te opinie to cyba podpucha

Temat dostępny też na forum: PROSERWIS
Opinie powyżej rozśmieszyły mnie do rozpuchu. Autoreklama, Miałam w naprawie wierzę została naprawiona jak najbardziej, za 70% wartości sprzętu. Na gwarancji była naprawiana raz a po okresie gwarancji znowu nie działa. nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu

Data skorzystania z usługi przez Panią mówi sama za siebie.Nieuczciwe jest wystawianie takiego komentarza po 15 miesiącach od skorzystania z usługi. Jak sama Pani pisze, wieża została bez problemu naprawiona w ramach gwarancji. Co do kosztów jakie Pani opisała w wysokość 70% wartości sprzętu - klient jest zawsze o nich informowany i może podjąć decyzje o naprawie lub odmówić naprawy- Pani się zgodziła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Odpowiedź obiektu

Też mam to samo z klientami często jest tak że człowiek na siłę naprawia sprzęt który trzeba by było zutylizować .Niestety pułap cen
w moim przypadku np laptopów często jest tak ustawiony że zupełnie jest pozbawiona sensu naprawa. Mówię tak laptop to sprzęt na 3 lata jak ktoś ma szczęscie to cztery jak pecha to dwa jak kogoś nie stać aby po trzech latach zutylizować w/w to niech nie kupuje
albo jak musi to niech kupi najtańszy będzie mniej bolało :) .Oczywiście wszystko można naprawić tylko za jaką kasę
a na to pytanie musi odpowiedzieć użytkownik .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0