Naprawa TV (1) Odkręcenie i przykręcenie około 40 śrub to według tej firmy koszt 250 PLN...... Szymon Moduł Cam CI+ (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta i bardzo miła i kompetentna... Mariusz Profesjonalna obsługa (1) Zakup anteny trafiony .Dobra cena i dobra jakość. Dobre doradzenie. Szczerze... Waldek
Firma ideał (1) Monitor oddany jako na 100 % niesprawny do naprawy. Serwis stwierdził że jest... Łukasz kiepska obsluga i kontakt. (1) Bardzo nie mila obsluga. Na miejscu nie mozna niczego zalatwic- odsylaja do... M Serwis telewizora Samsung (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty serwisanta p. Marka. Sprawnie namierzył... Maciek 8 lat zachwycającej usługi (1) Zawsze na czas, dobrze zrobione i z uśmiechem na twarzy. POLECAM. CST Nie polecam (1) Naprawa oddanego do naprawy TV trwała ponad 2 miesiące , kontakt telefoniczny... pierwszy i ostatni nemo - opinia (1) Naprawa wykonana szybko, sprawnie i w bardzo przystępnej cenie.fachowa... nemo Niekompetentnie (2) Do naprawy oddałem wieże z niesprawnym CD - do wymiany laser . Po kilku... L. typowy monopolista (2) Wystarczy poczytać stronę firmową,gdzie same nakazy,zakazy i... jerzyzaj Niestety nie polecam (...) (1) a to dlatego, że pomimo iż część rzeczy jest w przystępnej cenie (te z... inż. Te opinie to cyba podpucha (3) Opinie powyżej rozśmieszyły mnie do rozpuchu. Autoreklama, Miałam w naprawie... klijentka polecam zakupy i obsługe (2) zakup OPTICUM 9500HD ( GLOBO) , fachowa obsługa , pomoc przy wyborze... hev Witam i polecam (1) Z firmą proserwis współpracujemy już parę ładnych lat nigdy nie miałem... Dariusz Piotrowski P.H.U. Trend Polecam (1) Jakość wykonania naprawy i obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie,... A.M. Polecam, nie polecam - oto jest pytanie... (1) Jeśli chodzi o zakupy na miejscu - to śmiało możemy polecić. Szczególnie,... klientka w 9 miesiącu ciąży Polecam (1) Szybka naprawa i profesjonalne podejście. Firma w której zakupiłem swojego... abats polecam (1) ta firma prowadzi serwis gwarancyjny funai , jestem zaskoczona rzetelnością,... jadwiga62 Naprawa (1) Bardzo szybka i fachowa naprawa sprzętu .Globo HD S1. Polecam tą firmę . Walenty Mazany