typowy monopolista

Wystarczy poczytać stronę firmową,gdzie same nakazy,zakazy i ostrzeżenia.Potem z braku wyboru,musimy skorzystać!Na zapytanie,ile usługa będzie kosztowała,otrzymałem precyzyjną cenę 82zł z wysyłką.Potem wysyłka i oczekiwanie na naprawiony sprzęt,który wraca nawet szybko,ale powyższa cena ulega zmianie i to już nie 82,tylko 120zł!Prosiłem o dostosowanie tunera do odbioru Cyfry +,to chyba normalne i autoryzowany przedstawiciel Cyfra+,nie powinien mieć z tym problemów.Niestety odmówiono mi"Niestety nie wgrywamy nieautoryzowanych oprogramowań".To kto wgrywa uniwersalny czytnik?Tego już mi nie napisano.Sama radość z korzystania z usług tak sympatycznej i przychylnej klientowi firmy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: typowy monopolista

Cennik na naprawy sprzetu sat jest bardzo prosty 82 zł naprawa odbiornika SD 120 zł na naprawe odbiornkia HD być może nie podał Pan jaki odbiornik Pan posiada co do oprogramowania to Niestety nie wgrywamy nieautoryzowanych oprogramowań ponieważ jesteśmy
Autoryzowanym przedstawiciel Cyfra+ oraz serwisem sprzetu tv sat i nie łąmiemy prawa .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3