Teatr Wybrzeże

Teatry

Gdańsk, Świętego Ducha 2

Lala - ocena (1) Piękny teatr po remoncie, genialna obsada, ambitny repertuar Lala Paweł - ocena (1) Depresja i panadol. Niezmiennie od lat depresja serwowana na wszystkie... Paweł Andrzej - ocena (1) Byłem w teatrze Wybrzeże po raz pierwszy po remoncie. Spektakl ( Punkt zero)... Andrzej
Reset Rez A.Gryszkówna - ocena (1) spektakl Reset Stara Apteka -ciekawa sztuka, mala scena ale momentami... Reset Rez A.Gryszkówna Bartosz - opinia (1) Cudowne miejsce, wspaniały repertuar, cudowni aktorzy Bartosz Ika - opinia (1) Beznadziejna organizacja w Sopocie ,bilety bez miejsc numerowanych , aby... Ika Piotr - opinia (1) Bardzo mi się wszystko podoba i jestem bardzo zadowolony z propozycji Teatru... Piotr Dorota - opinia (1) Wspaniały teatr, duży wybór spektakli, dobra ekipa aktorów prowadzoną mocną... Dorota Maria i Jan - opinia (1) 12 stycznia ,godz.19..spektakl: " Baba Chanel" Czegoś równie nieudanego... Maria i Jan Szymon - opinia (1) Polecam kto był ten wie polecam Szymon Teatr... (1) Sztuki dobre, czasami elementy muzyczne zbyt głośne, za dużo golizny - każdy... M@jka 2+ (1) Przemycanie do sztuk wątków politycznych - co samo w sobie nie jest złe - o... Anty Mazgaj To jest jakiś skandal (1) To jest niedopuszczalne, żeby widzowie w czasie przerwy i w czasie spektaklu... Widz wizyta w teatrze Wybrzeze to calkowie fiasko (1) Nasza dzisiejsza wizyta w teatrze Wybrzeze to calkowie fiasko. Jadac z... Jacek Gazda Spektakle (1) Spektakle w Teatrze Wybrzeże są bardzo dobrze reżyserowane, scenografia jest... Filip T kompetencje bow (1) Mogę jedynie potwierdzić brak kompetencji i niefrasobliwość prawników "pionu"... wojtek-gdansk POTWIERDZONA rezerwacja wcale nie oznacza, że dostaniesz zamówione bilety. (1) Niestety ciężko znaleźć słowa by opisać jak dwa razy z rzędu, czekając na... Katarzyna Ławecka propozycja (1) A może by tak ''Nasze Miasto'' wróciło na scenę,,,Arkadia'' lub ,,Godzina... baska Ozenek (1) Pod pozorem nowoczesnosc zieje bieda.Wspolczuje.Nie rozgrzesza to nichlujstwa... Widz po co personalia do opini b Żenada (1) Pomijam repertuar, bo to rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje. Jednak ze... Zofia