Kamil - ocena (1) Git jest i spoko Kamil Asiunia - ocena (1) Niezapomniane miejsce na impreze. Na dole parkiet a na górze strefa bardziej... Asiunia Jacek - ocena (1) Bardzo fajne miejsce Jacek
Gosia - ocena (1) Super klub,mega klimat Gosia Michal - ocena (1) Świetne miejsce, super zabawa, ekstra drinki Michal Madzia - ocena (1) Super miejsce, można smacznie zjeść i potańczyć, wyjątkowe miejsce na mapie... Madzia Magic - ocena (1) Dobre jedzenie, super atmosfera :) Magic Tymek - ocena (1) Bardzo dobre drinki i bardzo miła obsługa czego chcieć więcej Tymek Ignacy - ocena (1) Bardzo przyjemne miejsce na imprezkę Ignacy Tomasz - ocena (1) Świetne miejsce, nie jestem z Gdyni, wpadłem totalnie przypadkiem bo znajomy... Tomasz Michał - ocena (1) Świetne miejsca i świetna obsługa!!! Michał Maria Tokar - ocena (1) Super klimat, idealne miejsce do tańca i zabawy! Maria Tokar Urszula Falba - ocena (1) Uwielbiam ten lokal i jego atmosfere! Urszula Falba Kkale - ocena (1) Świetne miejsce , świetni dj, czego chcieć więcej. Kkale Ola - ocena (1) Super klimat, dobra muzyka, fajna karta drinków, bezpiecznie i tanecznie Ola Damian - ocena (1) Dobra muzyka jeszcze leprza atmosfera Damian Kris - ocena (1) Rewelacja miejsce, polecam. Kris Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalny klub oraz świetna lokalizacja. Muzyka starannie... Michał Tomasz - ocena (1) Fajna i dobra miejscówka na mapie Gdyni. Dodatkowy plus za strefę... Tomasz Ja - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem ! ;-) Ja