Technical

Wózki widłowe Kursy zawodowe

Gdynia, Bolesława Krzywoustego 8

Dmytro - ocena (1) Bardzo się spodobały kursy Dmytro Kamil - ocena (1) Super perfekcyjne szkolenie plus egzamin zaliczony polecam serdecznie Kamil maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Dawno nie uczestniczyłem w tak... maciej
Laminopol - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę szkoleniową, wszystkim zainteresowanym kursami... Laminopol Ja - ocena (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.Zdany za pierwszym razem Ja Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobre i profesjonalne szkolenie. Polecam. Krzysztof Jacek - ocena (1) Zdany egzamin za pierwszym razem Jacek Mateusz - ocena (1) Polecam. Przygotowanie merytoryczne i praktyczne przeprowadzone wzorow. Mateusz Mariusz Gorzkiewicz - ocena (1) Bardzo dziękuję za szkolenie kadra wyśmienita polecam Mariusz Gorzkiewicz Oleksandr - ocena (1) Dobre podejście do każdego ucznia. Polecam Oleksandr Mykchailo - ocena (1) Wszystko super, dobrze podejście do każdego ucznia. dziękuję . bardzo... Mykchailo Jakub Kowalik - ocena (1) Łatwo i bez problemowo, jak bym mógł podchodził bym jeszcze raz do kursów w... Jakub Kowalik Krzysztof - ocena (1) zdany egzamin na podest za pierwszym razem . Polecam serdecznie Krzysztof Jan - ocena (1) Serdecznie polecam !Indywidualne podejście do kursanta.Zajecia w kameralnych... Jan