Technical

Wózki widłowe Kursy zawodowe

Gdynia, Bolesława Krzywoustego 8

Jonasz Krupka - ocena (1) Bardzo milę panie instruktorki o bardzo ogromnej wiedzy. Egzamin zdany bez... Jonasz Krupka Karol - ocena (1) Bardzo polecam jest bardzo fajna prowadzaca Karol Maks - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy Technical. Pani Aneta bardzo dobrze... Maks
Damian - ocena (1) Przygotowanie do egzaminu bezbłędne każdy materiał został opracowany,... Damian Tomasz Bazyluk - ocena (1) Szkolenie bardzo treściwe i fachowe. Polecam jak najbardziej Tomasz Bazyluk Dawid - ocena (1) Super wszystko ok Dawid Marcin - ocena (1) Bardzo super. Miła i konkretna obsługa i szkolenie Marcin Darek - ocena (1) Egzamin zdany wszystko poszło sprawnie panie prowadzące kurs przekazały... Darek mateusz - ocena (1) Mili towarzyscy, bardzo pomocni potrafią pomóc i wesprzeć mateusz Marian - ocena (1) Polecam zdałem wózki widłowe Marian Grzegor - ocena (1) Wszystko ok. Sprawnie i szybko Grzegor Krzysztof - ocena (1) Instruktorzy bardzo fajki i pozytywnie nastawieni . Zdałem za pierwszym razem Krzysztof Baftosz - ocena (1) Kurs HDS i egzamin na najwalyższym poziomie. Baftosz Paweł - ocena (1) Super. Zdane bez problemu. Paweł Przemysław Kupczyk - ocena (1) Bardzo dobrze nauczone. Wszystko wytłumaczone i bardzo dobra pomoc Przemysław Kupczyk Maciek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu jak i egzaminu . Prowadzace... Maciek Kamil - ocena (1) Miłe i profesjonalne szkolenie. Polecam. Kamil Łukasz - ocena (1) Super kurs, szybko zwięźle i na temat. Podejście do kursantów na najwyższym... Łukasz Damian - ocena (1) Polecam przemiła pani prowadząca. Damian Paweł Torchalski - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pani Aneta bardzo zrozumiale prowadzi wykłady dając z... Paweł Torchalski