Technical

Wózki widłowe Kursy zawodowe

Gdynia, Bolesława Krzywoustego 8

Baftosz - ocena (1) Kurs HDS i egzamin na najwalyższym poziomie. Baftosz Przemysław Kupczyk - ocena (1) Bardzo dobrze nauczone. Wszystko wytłumaczone i bardzo dobra pomoc Przemysław Kupczyk Maciek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonego kursu jak i egzaminu . Prowadzace... Maciek
Kamil - ocena (1) Miłe i profesjonalne szkolenie. Polecam. Kamil Łukasz - ocena (1) Super kurs, szybko zwięźle i na temat. Podejście do kursantów na najwyższym... Łukasz Damian - ocena (1) Polecam przemiła pani prowadząca. Damian Paweł Torchalski - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Pani Aneta bardzo zrozumiale prowadzi wykłady dając z... Paweł Torchalski Dmytro - ocena (1) Bardzo się spodobały kursy Dmytro Kamil - ocena (1) Super perfekcyjne szkolenie plus egzamin zaliczony polecam serdecznie Kamil maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Dawno nie uczestniczyłem w tak... maciej Laminopol - ocena (1) Bardzo polecam tę firmę szkoleniową, wszystkim zainteresowanym kursami... Laminopol Ja - ocena (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.Zdany za pierwszym razem Ja Krzysztof - ocena (1) Bardzo dobre i profesjonalne szkolenie. Polecam. Krzysztof Jacek - ocena (1) Zdany egzamin za pierwszym razem Jacek Mateusz - ocena (1) Polecam. Przygotowanie merytoryczne i praktyczne przeprowadzone wzorow. Mateusz Mariusz Gorzkiewicz - ocena (1) Bardzo dziękuję za szkolenie kadra wyśmienita polecam Mariusz Gorzkiewicz Oleksandr - ocena (1) Dobre podejście do każdego ucznia. Polecam Oleksandr Mykchailo - ocena (1) Wszystko super, dobrze podejście do każdego ucznia. dziękuję . bardzo... Mykchailo Jakub Kowalik - ocena (1) Łatwo i bez problemowo, jak bym mógł podchodził bym jeszcze raz do kursów w... Jakub Kowalik Krzysztof - ocena (1) zdany egzamin na podest za pierwszym razem . Polecam serdecznie Krzysztof