Technikum nr 1

Technika

Gdańsk, Jana III Sobieskiego 90

Gdańszczanka - opinia (1) Wrażenia są na samym wejściu do tej placówki. Budynek monitorowany, świetnie... Gdańszczanka Nadia - opinia (1) Super szkoła, super empatyczni nauczyciele Nadia mierna szkoła (2) Szkoła poniżej przeciętnej! Nie polecam! Pani dyrektor słabo sprawdza się na... rozczarowany
Polecam! (1) Bardzo fajnie spędzone 4 lata w rodzinnej atmosferze, dziękuję za miłe chwile... Absolwent Polecam naukę w tej szkole (1) Szkoła wyposażona w bardzo dobry i nowy sprzęt. Nauczyciele życzliwi i... Teresa Szkoła jest ok (1) Szkola jest fajna. Nauczyciele przyjaźni i ludzko nastawieni do ucznia.... Uczeń Jest okej, polecam szkołę, pomimo kilku niekompetentnych nauczycieli. (1) Sama szkoła w sobie jest super, natomiast Pani od Historii (nie przytoczę... DB szkoła jest ok (1) Witam ja kończyłam szkołę dwa lata temu i naprawdę to co czytam to jakieś... absolwentka Opinia (1) Szkoła dobra, towarzystwo jak każde inne . bardzo dobrze można sie z każdym... Absotwent ABSOLWENT - opinia (1) Okres nauki w PSR wspominam negatywnie. Słabe przygotowanie do zawodu.... ABSOLWENT Nie wiem, o co to halo. (1) Nie wiem, o co robicie takie halo, szkoła jest dobra, grono pedagogiczne... Dyniogłowy nieeeeeeeeee!! (2) BEZNADZIEJNA SZKOLA !!! CHODZILAM TAM BO TO BYLA OSTATECZNOSC, DO DZIS ZALUJE !! HEEEEEEJ Matka ucznia - opinia (1) Wróciłam z wywiadówki w ciężkim szoku, alkohol, papierosy, dragi- są na... Matka ucznia