Awaria upc (3) Czy ktos cos wie? Żaden kanał nie odbiera!!! Brak sygnału!!! anik Zegarki - jakie ceny? (2) Dugena, Seiko czy wittnauer ? stres Naprawa kamery - gdzie w Trójmieście? (1) W mojej kamerze chyba padła taśma flex bo wyświetlacz migocze/gubi... Meff
Aero2 - pytania (3) Czy ktoś z Dąbrowy korzysta z tego internetu? Mieszkam niedaleko pętli dla... M. Multimedia... (2) 31 stycznia konczy mi sie umowa w Multimedii na tv i internet, place teraz 94... monika Lampa Canon 430EX za 150zł?? (1) Witam, Od jakiegoś czasu poszukuję dobrej lampy do mojego canona.... radex Amplituner Radmor - Gdzie naprawić? (2) Witam, szukam fachowca, który będzie potrafił naprawić i przestroić mojego... CzterdzieściPlus Laptop Toshiba brak dźwięku (1) Witam; Mam problem z dźwiękiem w Toshiba L-50-B-119 zainstalowałam wszystkie... mjakmama Zakład fotograficzny w centrum Gdańska? (6) Witam wszystkich, czy ktoś z Was kojarzy lub mógłby polecić jakiś zakład... rujitsu tablet uszkodzony ,szukam serwisu (5) Szukam namiaru na tanią naprawę tabletu.Mała dostała od mikołaja tablet HAIER... polanka Naprawa drukarki - gdzie? (5) Czy ktoś zna miejsce lub osobę gdzie naprawie drukarke? Mam hp photosmart... Nikunia Xbox Live Gold w żabce - kupował ktoś? (1) Kupował ktoś w sklepach Żabka Xbox Live Gold? Jest już dostępne w trójmieście... maxionik Gdzie naprawić lornetkę (2) Kot zrzucił lornetkę z parapetu i od tego czasu obraz jest podwójny. Gdzie... maceio Nowa Oferta Plus - jak to funkcjonuje? (3) Jak funkcjonuje nowa oferta Plusa, bo regulaminu na stronie nie ma, po... Darek Szukam aplikacji do zostawiania śladów na ekranie przez kursor. (1) Kiedyś pojawił się artykuł, nie pamiętam kiedy i gdzie, zawierający przykłady... Saj Drukarka Canon Pixma IP1900 (1) Od pewnego czasu moja drukarka Canon Pixma IP1900 nie pracuje prawidłowo,... Darek Konserwacja laptopa. (1) Witam :P Jako, że jestem w Gdańsku od niedawna chciałbym się spytać bardziej... Mikołaj jakie konsole do gier polecacie (1) chodzi o male konsole do samochodu jak się jedzie w dluższą podróż mama dobry program komputerowy pomocny przy problemach w czytaniu (4) może ktoś się zetknął? może być dla dyslektyka miki Skaner - gdzie? (3) Potrzebowałbym zeskanować parę dokumentów czy ktoś by pomógł? Krzysztof