Skaner - gdzie? (3) Potrzebowałbym zeskanować parę dokumentów czy ktoś by pomógł? Krzysztof Jak usunąć konto na fb? (4) Czy ktoś mi poda info jak mogę usunąć konto na fb? Dzięki ja komputerowiec, macie jakiegoś zaufanego? (4) Witajcie Mam kilka spraw do zrobienia z moją elektroniką. Laptop strasznie... Katniss
Jaki tablet do internetu? (1) Taki do 1000 zł i najlepiej z wyświetlaczem 10". Planuję go używać jako... Pomek Laptop dla maturzysty - jaki? (2) Chciałabym kupić synowi laptopa, nie bardzo się na tym znam, a to ma być... annka gdzie naprawić zegarek Seiko? (2) Bateria mi się rozlała, czy to może być zwykły zegarmistrz, czy jakiś... user_137693571692 Potrzebny informatyk (1) Możecie polecić jakiegoś informatyka, może to być także student, Gdynia-Karwiny. syrenka Internet Limes - ma ktoś? (6) Jakiś czas temu firma Limes kładła kable u mnie na osiedlu. Czy ktoś z Was ma... Ukash_29 użytkownicy programów komputerowych (7) Zwracam się do Was z prośbą. Pomóżcie mi znaleźć skuteczny program blokujący... tekwar poszukuję informatyka z dojazdem (4) Witam,szukam dobrego informatyka ,który ogarnia Windows 8 .W moim laptopie... E. naprawa aparatu fotograficznego? (3) Czy ktoś oddawał do naprawy aparat fotograficzny typu Sony ? Po upadku... jolka zgubiona karta do aparatu na westerplatte (1) witam, wiem, ze szanse odzyskania karty są nikłe, ale moze jednak... dziś... Natalia Zamiana dvd na blu ray-czy to możliwe? (6) Witam, niestety w wyniku kilku komplikacji mamy dvd weselne bardzo kiepskiej... Anna Gdańsk: znalazłam telefon motorola (9.08.2014) (5) Wiem, że należy do faceta o imieniu Robert, który z piątku na sobotę był w... Ola Pęknięty wyświetlacz w tablecie (3) Witam Po upadku pękł mi wyświetlacz w tablecie marki Asus i nie działa... Eruverio Gdzie można naprawić drukarkę? (5) Zepsuła się drukarka Canon, świetnie drukowała zdjęcia, warto naprawiać? I... j.a. samsung s advanse - wyświetlacz, gdzie wymienię? (3) witam gdzie najtaniej i za ile moge wymienic wyswietlacz do tego tel. lub... janek Dobry bezpłatny program do kompresji - szukam (4) Szukam jakiegoś dobrego bezpłatnego programu do pakowania i rozpakowywania... Syrenka16 Wypożyczenie sprzętu foto - gdzie? (3) hej, mam pilna sprawe-szukam obiektywu szerokokatnego na najblizszy piątek w... gdanska83 samsung s advanse (1) witam moze ktos wie gdzie i czy mozna oplacalnie wymienic w tym tel... jaja