Jak usunąć konto na fb? (4) Czy ktoś mi poda info jak mogę usunąć konto na fb? Dzięki ja komputerowiec, macie jakiegoś zaufanego? (4) Witajcie Mam kilka spraw do zrobienia z moją elektroniką. Laptop strasznie... Katniss Jaki tablet do internetu? (1) Taki do 1000 zł i najlepiej z wyświetlaczem 10". Planuję go używać jako... Pomek
Laptop dla maturzysty - jaki? (2) Chciałabym kupić synowi laptopa, nie bardzo się na tym znam, a to ma być... annka gdzie naprawić zegarek Seiko? (2) Bateria mi się rozlała, czy to może być zwykły zegarmistrz, czy jakiś... user_137693571692 Potrzebny informatyk (1) Możecie polecić jakiegoś informatyka, może to być także student, Gdynia-Karwiny. syrenka Internet Limes - ma ktoś? (6) Jakiś czas temu firma Limes kładła kable u mnie na osiedlu. Czy ktoś z Was ma... Ukash_29 użytkownicy programów komputerowych (7) Zwracam się do Was z prośbą. Pomóżcie mi znaleźć skuteczny program blokujący... tekwar poszukuję informatyka z dojazdem (4) Witam,szukam dobrego informatyka ,który ogarnia Windows 8 .W moim laptopie... E. naprawa aparatu fotograficznego? (3) Czy ktoś oddawał do naprawy aparat fotograficzny typu Sony ? Po upadku... jolka zgubiona karta do aparatu na westerplatte (1) witam, wiem, ze szanse odzyskania karty są nikłe, ale moze jednak... dziś... Natalia Zamiana dvd na blu ray-czy to możliwe? (6) Witam, niestety w wyniku kilku komplikacji mamy dvd weselne bardzo kiepskiej... Anna Gdańsk: znalazłam telefon motorola (9.08.2014) (5) Wiem, że należy do faceta o imieniu Robert, który z piątku na sobotę był w... Ola Pęknięty wyświetlacz w tablecie (3) Witam Po upadku pękł mi wyświetlacz w tablecie marki Asus i nie działa... Eruverio Gdzie można naprawić drukarkę? (5) Zepsuła się drukarka Canon, świetnie drukowała zdjęcia, warto naprawiać? I... j.a. samsung s advanse - wyświetlacz, gdzie wymienię? (3) witam gdzie najtaniej i za ile moge wymienic wyswietlacz do tego tel. lub... janek Dobry bezpłatny program do kompresji - szukam (4) Szukam jakiegoś dobrego bezpłatnego programu do pakowania i rozpakowywania... Syrenka16 Wypożyczenie sprzętu foto - gdzie? (3) hej, mam pilna sprawe-szukam obiektywu szerokokatnego na najblizszy piątek w... gdanska83 samsung s advanse (1) witam moze ktos wie gdzie i czy mozna oplacalnie wymienic w tym tel... jaja szukam informatyka do przeniesienia się z Windows XP na 7 Ultimate (2) jak w tytule kris