andrzej - opinia (2) zaangażowanie i profesjonalizm; indywidualne podejście i do Klienta i do... andrzej Alina i Zbigniew Slagowscy - opinia (2) Pan Oskar Bucon bardzo szybko i sprawnie zalatwil nam klienta na sprzedaz... Alina i Zbigniew Slagowscy Mariusz Stojak - opinia (2) Bardzo dziękuję za miłą współpracę z panem Bartłomiejem Szarżarzanowiczem.... Mariusz Stojak
Piotr - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pana Bartłomieja, który wykazał się dużym... Piotr Regina i Roman - opinia (2) Bardzo dziękuję za miłą współpracę z panią Barbarą Weiner. Serdecznie... Regina i Roman Konrad - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Panem Dawidem Zadrowskim. Świetna współpraca... Konrad Teresa i Zbigniew Iskierscy - opinia (2) Pan Dawid Zadrowski bardzo szybko załatwił mi klienta na sprzedaż mieszkania... Teresa i Zbigniew Iskierscy Tomasz - opinia (2) Szybko i sprawnie. Dobra komunikacja. Pan Bartłomiej działa profesjonalnie. Tomasz Tadeusz - opinia (2) Jeśli ktoś ma nieruchomość i chce sprzedać to z całego serca polecam panią... Tadeusz Raisa - opinia (1) I am completely satisfied with the service Tekton Capital has provided,... Raisa Agata - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Tekton Capital, zwłaszcza z Panią Dagmarą... Agata piotr - opinia (2) pełen profesjonalizm, polecamy współpracę z agencją piotr krzysztof - opinia (1) Dziękuję Pani Patrycji za wspaniały kontakt i pełne zaangażowanie... krzysztof Katarzyna - opinia (2) Polecam firmę Tekton Capital Sp.z o.o., szczególnie godny polecenia jest Pan... Katarzyna A.Kratounis - opinia (1) Gdybym mial skorzystac z posrednictaw w zakresie sprzedazy nieruchomosci to... A.Kratounis Краснощок - opinia (2) Jestem z Ukrainy. Szukałam mieszkania do wynajęcia dla siebe, siostry i... Краснощок Artur - opinia (2) Janek Perucki - nie dość, że super pomocny i zaangażowany, to jeszcze... Artur Magda - opinia (2) Polecam serdecznie, szczególnie pana Jana Peruckiego, który wykazał się 100%... Magda Tomasz Mrozik Mroziński - opinia (1) Rewelacyjne podejście Janka P. do sprawy. Dobry kontakt i podejście do... Tomasz Mrozik Mroziński Halina - opinia (2) Dziękuję za współpracę przy zakupie mieszkania. Szczególne podziękowania dla... Halina