Grazyna - opinia (2) Polecam z calego serca pania Barbare Weiner. Osoba bardzo profesjonalna,... Grazyna Zadowolona klientka - opinia (2) Polecam p.Dominkę Harajda ,która pośredniczyła przy sprzedaży... Zadowolona klientka Bożena - opinia (1) Pani Dominika,która obslugiwała mnie przy zakupie mieszkania to duży... Bożena
Zbigniew - opinia (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pani Patrycja Świerżewska fachowo... Zbigniew Urszula D. - opinia (2) Polecam pana Macieja Pobuta, z agencji Tekton Property. Pan Maciej wykazywał... Urszula D. Katarzyna - opinia (2) Serdecznie Polecam Tekton Capital a m.in Panią Patrycję i jej wkład w... Katarzyna Aleksandra Sara - opinia (2) Profesjonalnie, sprawnie, na najwyższym poziomie. Aleksandra Sara Siedlce - opinia (2) Za udzielone wsparcie związane z transakcją bardzo dziękuję Pani Patrycji,... Siedlce ICz - opinia (2) Dziękuję Pani Patrycji za wspaniały kontakt, pełne zaangażowanie, wysoki... ICz Marzena Rubacka - opinia (2) Bardzo polecamy, mielismy okazje wspolpracowac z Panem Mateuszem... Marzena Rubacka Maciej - opinia (2) Pani Dominiko, dziękuję za zaangażowanie i pracę włożoną w przeprowadzenie... Maciej Wojciech - opinia (2) Pani Barbara Weiner- mimo, że z tą Panią finalnie nie dokonałem żadnej... Wojciech Witek - opinia (2) Witam, Serdecznie polecam Tekton Capital. Miałem przyjemność współpracy z... Witek Adam W. - opinia (2) Duża pomoc, pełny profesjonalizm, gorąco polecam. Adam W. Elżbieta i Jan - opinia (2) W miesiącu lutym 2021r. nabyliśmy wraz z mężem mieszkanie w Gdańsku za... Elżbieta i Jan Michał - opinia (2) Rzetelna firma. Szczególne podziękowania należą się Pani Basi Weiner za... Michał Ada - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z pośrednikiem nieruchomości Tekton Capital, a... Ada Jarek - opinia (2) Usługa pośrednictwa prowadzona przez pana Mateusza na wysokim poziomie,... Jarek Anna Gnutek - opinia (2) Skorzystalam z pomocy p. Sylwi Olsztyn przy zakupie mieszkania w Gdansku.... Anna Gnutek Witosław Kozdryk - opinia (2) Bardzo dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania Pani Dominice Harajdzie.... Witosław Kozdryk