Halina i Ryszard Guzińscy - opinia (2) Bardzo sobie cenimy Firmę Tekton a w szczególności Panią Barbarę Werner za... Halina i Ryszard Guzińscy Piotr Matusiewicz - opinia (2) Pani Barbara Weiner pełen profesjonalizm. Jestem niezmiernie wdzięczny, za... Piotr Matusiewicz Tomasz - opinia (2) Pani Dagmara wykazala sie pelnym profesjonalizmem i zaangazowaniem od... Tomasz
Łukasz Proch - opinia (2) Pani Barbara Weiner - pełen profesjonalizm Dziękujemy za pomoc Łukasz Proch Joanna - opinia (2) Pelen profesjonalizm, rewelacyjna Pani Dagmara, dzięki Niej udało się... Joanna Katarzyna - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Dagmary z Tekton Property, za profesjonalną... Katarzyna Zakup mieszkania (2) Polecam wszystkim, biuro nieruchomości Tekton Capital przy współpracy zakupu... Monika Polecam (2) Szczerze polecam firmę Tekton Capital, pomogli mi sprzedać mieszkania jak i... Zadowolony Polecam (2) Znam od dawna. Profesjonalni, uczciwi doradcy. Rozumieją potrzeby klienta,... Marek Noetzel Sprzedaż mieszkania. (2) Korzystałem z usług biura, obsługa na najwyższym poziomie. Już od pierwszego... Bartek Sprzedaż mieszkania (2) Podziękowania za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Wszystko dopięte na ostatni... Wojciech Doskonały fachowiec (2) Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi Pani Basi,pełny... Zenon Dziewulski. Polecam współpracę (2) Niewątpliwie najsilniejszym filarem Tektonu są pracujący tam ludzie.... Diana Katarzyna Szczęsna Marcin - opinia (2) Pan Dariusz Tajerle to profesjonalistą pod każdym względem. Zna się na tym co... Marcin Serdecznie Polecam !!! (2) Współpraca z Panem Mateuszem to czysta przyjemność! Sprawdzona i rzetelna... Łukasz Polecam obsługę sprzedaży tego biura (2) Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, fachowa, kulturalna i bardzo... Barbara Szczerze polecam! (2) Bardzo jestem zadowolony ze współpracy. Super sesja fotograficzna.... Tomek N. Uczciwi i w pełni zaangażowani (2) Po przykrych doświadczeniach ze strony pośredników w końcu trafiłam na... Anna Piott - opinia (2) Dagmara Tajerle jest swietna agentka ds nieruchomosci. Kompetentna,... Piott Bardzo polecam (2) Szczere i profejsonalne podejscie do tematu nieruchomosci. Współpraca z nimi... Norbert