Witek - opinia (2) Witam, Serdecznie polecam Tekton Capital. Miałem przyjemność współpracy z... Witek Adam W. - opinia (2) Duża pomoc, pełny profesjonalizm, gorąco polecam. Adam W. Elżbieta i Jan - opinia (2) W miesiącu lutym 2021r. nabyliśmy wraz z mężem mieszkanie w Gdańsku za... Elżbieta i Jan
Michał - opinia (2) Rzetelna firma. Szczególne podziękowania należą się Pani Basi Weiner za... Michał Ada - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z pośrednikiem nieruchomości Tekton Capital, a... Ada Jarek - opinia (2) Usługa pośrednictwa prowadzona przez pana Mateusza na wysokim poziomie,... Jarek Anna Gnutek - opinia (2) Skorzystalam z pomocy p. Sylwi Olsztyn przy zakupie mieszkania w Gdansku.... Anna Gnutek Witosław Kozdryk - opinia (2) Bardzo dziękuję za pomoc w sprzedaży mieszkania Pani Dominice Harajdzie.... Witosław Kozdryk Firma - opinia (2) Firma Tekton Capital była firmą która obsługiwała nas przy zakupie... Firma Leszek Lech - opinia (2) 12 września podpisałem umowę dzierżawy na swój lokal użytkowy. Negocjacje i... Leszek Lech Artur - opinia (2) Rzetelne i skrupulatne sprawdzenie najemcy i wynajmującego tak aby obie... Artur Henryk Sokołowski - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Barbarą W. Serdecznie polecam... Henryk Sokołowski Izabela Przyborowska - opinia (2) Bardzo,bardzo polecam współpracę z panią Patrycją, profesjonalne i rzetelne... Izabela Przyborowska Halina i Ryszard Guzińscy - opinia (2) Bardzo sobie cenimy Firmę Tekton a w szczególności Panią Barbarę Werner za... Halina i Ryszard Guzińscy Piotr Matusiewicz - opinia (2) Pani Barbara Weiner pełen profesjonalizm. Jestem niezmiernie wdzięczny, za... Piotr Matusiewicz Tomasz - opinia (2) Pani Dagmara wykazala sie pelnym profesjonalizmem i zaangazowaniem od... Tomasz Łukasz Proch - opinia (2) Pani Barbara Weiner - pełen profesjonalizm Dziękujemy za pomoc Łukasz Proch Joanna - opinia (2) Pelen profesjonalizm, rewelacyjna Pani Dagmara, dzięki Niej udało się... Joanna Katarzyna - opinia (2) Serdeczne podziękowania dla Pani Dagmary z Tekton Property, za profesjonalną... Katarzyna Zakup mieszkania (2) Polecam wszystkim, biuro nieruchomości Tekton Capital przy współpracy zakupu... Monika