Polecam (2) Znam od dawna. Profesjonalni, uczciwi doradcy. Rozumieją potrzeby klienta,... Marek Noetzel Sprzedaż mieszkania. (2) Korzystałem z usług biura, obsługa na najwyższym poziomie. Już od pierwszego... Bartek Sprzedaż mieszkania (2) Podziękowania za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Wszystko dopięte na ostatni... Wojciech
Doskonały fachowiec (2) Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi Pani Basi,pełny... Zenon Dziewulski. Polecam współpracę (2) Niewątpliwie najsilniejszym filarem Tektonu są pracujący tam ludzie.... Diana Katarzyna Szczęsna Marcin - opinia (2) Pan Dariusz Tajerle to profesjonalistą pod każdym względem. Zna się na tym co... Marcin Serdecznie Polecam !!! (2) Współpraca z Panem Mateuszem to czysta przyjemność! Sprawdzona i rzetelna... Łukasz Polecam obsługę sprzedaży tego biura (2) Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, fachowa, kulturalna i bardzo... Barbara Szczerze polecam! (2) Bardzo jestem zadowolony ze współpracy. Super sesja fotograficzna.... Tomek N. Uczciwi i w pełni zaangażowani (2) Po przykrych doświadczeniach ze strony pośredników w końcu trafiłam na... Anna Piott - opinia (2) Dagmara Tajerle jest swietna agentka ds nieruchomosci. Kompetentna,... Piott Bardzo polecam (2) Szczere i profejsonalne podejscie do tematu nieruchomosci. Współpraca z nimi... Norbert Dobra prezentacja (2) Bardzo pozytywnie oceniam współpracę z nimi, pomimo, że do transakcji nie... Włodzimierz Hubert - opinia (2) Tekton Capital był to najbardziej profesjonalna firma w branży nieruchomości,... Hubert Polecam (2) Doradca działał szybko i sprawnie. Wykazał się pełnym profesjonalizmem i... Marta Profesjonalizm i zaangażowanie (2) Od pierwszego dnia doradca służył pomocą i był bardzo aktywny. Zawsze był z... Andrzej Bartek - opinia (2) Współprace z firmą tekton oceniam na najwyższym poziomie. Zaangażowanie,... Bartek Rynek Pierwotny (2) Polecam z całego serca Pana Mateusza i jego wiedzę o rynku pierwotnym w... Stały Klient Pełen profesjonalizm (2) Bardzo gorąco polecam. Świetna znajomość rynku, szybka i profesjonalna obsługa. Adel Marzena i Marek - opinia (2) Bardzo dziękujemy Pani Dagmarze za fachową pomoc , cenne wskazówki i miłą... Marzena i Marek