Duże porcje (1) Smaczne i duże porcje, dobre ceny. Kebabożerca genialny kebab (1) Super, wprost genialny kebab, nie jadłem tak dobrego, w samej Turcji nie... jarek (jarecki) Anna (1) Bardzo smaczny kebab. Polecam!!! Gratulacje. Anna
Dobry kebs (1) Polecam każdemu wizytę w tym miejscu :) dawid Kebab ok, reszta mniej (1) Kebab naprawdę dobry, nie tłusty. Szybko przywieziony. Natomiast nie dowiesz... Ludzik Bardzo dobry Kebab (1) Mięso (drobiowe) super wypieczone, dobrze doprawione bez żadnych odpadków,... Sakada Karwińskie pychotki (1) Bardzo dobry kebab. Często tam wracam. Ceny przystępne i przemiła obsługa.... Filut Zdecydowanie polecam (1) Zamawiam cyklicznie kebab z frytkami i rollo. Naprawdę polecam. Jeden z... Karolina POLECAM (1) Zamawiam stamtąd bardzo często i nigdy nie miałem sytuacji wymienionych... Jan Stefan (1) Kocham to miejsce i żarcie! Jest bardzo smaczne, chrupiące i soczyste.... Stefan Nie polecam! (2) Kebab przyjechał do mnie po 30 minutach, po czym Pani stwierdziła, że nie ma... Szymon FUJ!!!!!!! NIE JEDZCIE TEGOOOOO!!!!!! (1) po 1. cena za dowoz dwie ulice dalej to chyba jakiś żart.... po 2.... OLA polecam (2) Zamówiłem dwa kebaby i zapiekanke i naprawdę polecam bardzo dobry dobry. Od... bogdan Jedzenie fatalne nie polecam (2) Zamówiliśmy kebab, zapiekankę i frytki pierwszy i ostatni raz. Kebab wstrętny... Hania z takim traktowaniem klienta nigdy nigdzie się nie spotkałam (1) nie jestem w stanie ocenić jakości kebaba,gdyż nie było dane mi go... MM Tele-Kebab Wielkopolska (1) Musze podzielic sie z Wami moim odczuciem na temat dawnego Tele-Kebabu (... Zniesmaczony polka - opinia (1) polecam. kebab pyszny, na wynos- super przygotowany, a mięso bardzo dobre polka tele srebab !!!! (1) fuj fuj i jeszcze raz fuj. takiego swinstwa jeszcze w zyciu nie kupilam.... kasia Przypadkiem (1) Trochę przypadkiem zaszedłem i żałuję. tak tłustego mięsa w kebabie nigdy nie... Miro ... (1) praca w obozie? jezeli jest sie palantem to wlasnie tak sie reaguje bo... pozdrowionka :)