Tele-Radio-Video

Naprawa i serwis AGD

Gdynia, Bohaterów Getta Warszawskiego 18

Relikt PRL (1) Ordynarna, niemiła i rzucająca słuchawką obsługa. Serwis wymiguje się z... A nieudolność całkowita (1) Brak słów na ten "serwis" Nie byli w stanie naprawić uwaga... maszynki do... klient Ten ich serwisant to jakiś partacz ! Kpina nie serwis ! (1) Dwukrotnie złe doświadczenie związane z tymi PARTACZAMI. Za pierwszym razem... Sam wiesz kto
TELE-RADIO-VIDEO (1) OSTRZEGAM PRZED PARTACZAMI! Naprawę gwarancyjną swojego miesięcznego, nie... Arkadiusz ANTYSERWIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Potwierdzam wcześniejsze opinie n.t. pracy serwisu. Przez 2 tygodnie nikt nie... Sławek Brak serwisu (1) Sprzęt SONY micro wieża oddałem do naprawy po gwarancji 20 Grudnia 2012, do... nigdy więcej KPINA!!! (1) Jestem pracownikiem jednego z trójmiejskich serwisów samochodów japońskich -... wiśnia NIE POLECAM ODDAWAĆ IM JAKIEGOKOLWIEK SPRZĘTU!!! (1) 23.07. oddałem sprzęt do naprawy, podpisałem standardową formułkę iż daję im... Bart Kpina i tylko tyle można POWIEDZIEĆ (1) Wymiana matrucy trwa już 1,5 miesiąca i pewnie jeszcze trochę potrwa . Nikt... jacek szczyt chamstwa i bezczelności ! (1) lekceważą ustne umowy; nie przychodzą w umówionym terminie, nie informując... zawiedziony Ta firma to jakieś nieporozumienie (1) Zadzwoniłem do nich ze zgłoszeniem zepsutego TV. Tzn. dodzwoniłem się po... Niezadowolony Beznadziejna firma (2) Odradzam oddawania firmie do serwisu jakiegokolwiek sprzętu. W kwietniu... Agnieszka