Tele-Radio-Video

Naprawa i serwis AGD

Gdynia, Bohaterów Getta Warszawskiego 18

Alicja - opinia (1) Omijać z daleka! Sprzęt oddany do naprawy w połowie lutego. Do połowy marca... Alicja Lumatic - opinia (1) Tragedia, nie raczą zadzwonić z informacją o naprawie, tylko wysyłają... Lumatic Solidny Serwis (1) Szybko i solidnie naprawili mój telefon , wszystko działa jak należy a... Huawei mate 10 lite
Serwis pioneer gdańsk nie polecam!!!!!! Wyrfinowni oszusci! (1) Kilka lat temu wysłalismy tam dj pioneer ergo na gwarancję.Dostaliśmy... DJ Porażka NIE POLECAM (1) Stwierdzenie - serwis Pioneer - to wstyd dla marki Pioneer. Sprzęt (konsoleta... dj PORAŻKA (1) Stwierdzenie - serwis Pioneer - to wstyd dla marki Pioneer. Sprzęt (konsoleta... DJ Radio Pioneer (1) Wszystko załatwione szybko, terminowo i bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Miła... Sebastian Nie polecam !! (1) Nie polecam autoryzowanego serwisu w Gdyni. Serwis radia samochodowego z... Ariel Szczoteczka soniczna (1) Szybko, bezproblemowo załatwiona sprawa. Wielki pozytyw , choć przyznać... Marcin brak kontaktu (1) jest problem z kontaktem, zamówiłem część do pioneera, zapłaciłem i nie... iden Polecam bardzo (1) Witam. Oddalem telefon do naprawy w serwisie w Gdyni Huawei. Jeszcze tego... Marcin Słuchawki marki Pionieer .Uszkodzenie mechaniczne według serwisu (1) Jak poniższe wypowiedzi nie zgadzam się,że słuchawki nie działają z przyczyn... M. Pioneer XDJ-RX (1) Pomimo opisu usterki, sprzęt wrócił "NAPRAWIONY" według serwisanta, ja w... Dorian Słuchawki marki Pionieer .Uszkodzenie mechaniczne według serwisu. (1) Nie polecam serwisu jak również marki Pioneer obecnie jeżeli chodzi o... Ryś DARIUSZ Philips 6008k to porażka nie umieją naprawiać telewizorow (3) Miałem pięć razy w naprawie gwarancyjnej i nie umieli go naprawić zostałem z... Zibi Najgorszy serwis z jakim miałem odczynienia (1) To najgorszy serwis z jakim miałem odczynienia. Oddałem do naprawy słuchawki... Sikor Ekspres Saeco (1) Oddałem ekspres do tego serwisu i nie mam żadnych zastrzeżen. Obsługa... Kamil Oszuści (1) Oszuści. Nie polecam!!!! Mój telefon tam trafił na gwarancji do naprawy,... Magda NIE POLECAM (1) NIE POLECAM !!! Totalna porażka, przez dwa miesiące przetrzymywali telewizor... DOR13 Prosta naprawa zelazka (1) Potrzebowalem jednej czesci by naprawic popsute zelazko, szybka... Adam