NIGDY WIĘCEJ (1) Po tej pizzy moja depresja ma depresję. Moja koleżanka myślała, że miała... AnonimowaPizza To jest pizza ?!?! (1) Napiszę od razu bez ogródek. Tak okropnej, ohydnej i bezsmakowej pizzy nie... bartolini1987 Nie polcam telepizzy na żwirki i wigury na zapie (1) Pizza przyjechała zimna na dodatek była spalona i twarda trudna do zjedzenia.... Maniek89
Maik - opinia (1) Ja jakoś nigdy nie byłem zadowolony z telepizzy. Zawsze coś było nie tak - a... Maik polecam (1) skorzystalam pierwszy raz z tej pizzeri i jestem zadowolona pizza byla... ada Mania - opinia (1) Pizza beznadziejna w smaku, mdła, a zamiast sera produkt seropodobny, który... Mania spozniona pizza (1) zamowilem pizza o 19:30 ale niestety dojechala do mnie o 21:28 pizza... stuart nie są w stanie przewidziec kiedy dostarczą zamówiona pizzę (1) Wczoraj o godzinie ~ 18.50 zamówilismy pizzę. na pytanie w jakim czasie... Niezadowolny(trudno sie dziwić) Polecam, ale... (1) Jakość obsługi na wysokim poziomie. Obługa kulturalna, cierpliwa i z... Grzegorz pizzeria I klasa (1) powiem krótko - dobra obsługa, dobre jedzenie, dobra marka. Tylko mogłoby być... Wiktor Rozczarowany klient - opinia (2) W porównaniu z Telepizzą, która była kiedyś obecnie jest to kompletne dno...... Rozczarowany klient Sebastian - opinia (1) Na zamówienie czekałem 1,5 godziny. Pizza przyjechała zimna a na dodatek nie... Sebastian marlena - opinia (1) pizza bardzo dobra :) w okolicy najlepsza w 3mieście .. jedna z lepszych marlena masakra (1) pizze moze i dobre ale zeby czekać na dostawe do domu nie raz po 2 godziny... amfa helcia - opinia (1) NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁAM!!! ciasto nie dopieczone,składników nie było... helcia fajny lokal (1) Lokal urządzony zgustownie,fajny kącik dla dzieci, miła obsługa, pizza... Helcik Super pizzeria (1) Naprawde smacznie ;] Mila obsluga i szybka dostawa nie ma lepszej pizzeri ;] czarek