Pizza Tino

Pizzerie Jedzenie na wynos Franczyzodawcy

Gdańsk, Tytusa Chałubińskiego 25B

Stały klient - opinia (1) Mega cena zupy!!! W zeszłym roku 9.90 teraz 16.90 !!! masakra!!! Taka wysoka... Stały klient ceny w stosunku do serwowanych dań (1) to jedna wielka porazka lepiej z biedronki lub lidla wziąc pizze tam... mamma mia Obsługa to Istna kpina (1) Niezłe jedzenie, fatalna obsługa. Trzeciej szansy odemnie nie dostaną, a... M.
Bardzo dobry poziom (1) Zrazy rozpływają się w ustach. Jedzenie bardzo dobre, przede wszystkim... Marek Opinia (1) PIZZA bardzo dobra , smaczne ciasto , mila obsługa , Pyszna Zupa Pomidorowa... Aleksandra Pizza podczas openera (2) Wraz z chłopakiem zamawialismy pizze dość często, kiedyś pan który przywiózł... Justyna Pizza dobra ale..... (1) Dzisiaj zamówiliśmy telefonicznie pizzę i sałatkę DOLCE POLLO. Zgłosiliśmy... Anna zmiana na lepsze! (1) zmieniam zdanie pizza bardzo dobra juz kilka razy zamawialem i za kazdym... vito Najlepsza w Gdyni (1) najlepsza pizza w trójmieście ciasto doskonałę puszyste!wszystko świeże warzywa Michael POPRAWA (1) BYLISMY OSTATNIO MAJĄ NOWE DANIA DNIA REWELACJA POLECAM A PIZZE KTÓRĄ... MAŁUŻENISTWO srednia (1) myslalem ze glowna siedziba tino bedzie miala najlepsze jedzenie tymczasem... vito naciągacze z pizzerii Tino (1) Pizzeria Tino to naciągacze. Mieszkam 3 minuty od lokalu, a za dowóz na Chełm... olka Tragiczna pizza (1) Do lokalu wybrałam się z dziećmi i zamówiliśmy najzwyklejszą pizzę.... Iwona nie polecam (1) Pizza tragiczna ciasto nie dopieczone,gumiaste wręcz surowe.Gyros oprócz... Ewa Nie polecam zdecydowanie... (1) Jeśli chcecie zamówić tu pizzę, to się grubo zastanówcie. Jeszcze NIGDY nie... Magda polecam - stały klient (1) Pizza rewelacja, do wyboru rózne grubości ciasta ( preferuję na cienkim).... krs pycha! (1) Jestem stałą klientką, pizza zawsze jest cieplutka i pyszna, również w... Zuza TRAGEDIA!!!! (2) Mialam ochote na cos pysznego.Wszystko zamkniete,wiec poszlam do TINO,bo... Malwa Choroba żołądka gwarantowana (1) zamawialem kilka razy tam pizze,bardzo dawno temu kiedy to jeszce ta pizza... smakosz Korzystna zmiana!!! (1) Po długiej przerwie skorzystałam ponownie z uslug Tino. Kiedy weszlam do... Anka